למי שפספס את הכתבה בידיעות סופ"ש

Avraham F

New member
כתבה "ציבעונית" בשחור לבן !

שעושה רק שחור בלב ! כל ש"מעניין" בכתבה זו זה רק הקטע: "המתווכים גרפו 40% מהכסף, ובתי החולים את 40% הנותרים". זה האיזכור היחיד בכתבה ל"צדיקים", כמי שהרוויחו, ללא מס 40-50 אלף דולר. אחרי התשלומים "הרישמיים" לתורמים ולבתי החולים, שהיו כ- 20 אלף דולר. ההוצאות של הטיסה ובשהות כולל למלווה, היו בערך 10 אלף דולר. בארץ שולמו לכמה מהמתווכים 110-120 אלף דולר שתכננו גם להעלות את הסכום. עכשיו רק נותר, ללכת להשתטח על "קברי הצדיקים" אלה, או לחכות להשתלה מ"מוות מוחי" לפי חוק ההשתלות החדש. (כ- 5 שנים בממוצע).

ריס26

New member
מה איכפת לי מה לקחו המתווכים??

ההקפאה בפיליפינים נוצרה עקב חצית המכסה בהגזמה, בהשתלות לזרים. מה שמעניין ומצער בכתבה זה שלא הפשירו עדיין. שבוע טוב ורפואה שלימה.

שרית(^_^)

New member
אז זהו ש...

כפי שמשתמע מכתבה זו, ומכתבות נוספות רבות שהתפרסמו באינטרנט בימים האחרונים, לא מדובר בהקפאה ש"לא הפשירו עדיין". מדובר בהחלטה סופית, והוצאה של סחר האברים מחוץ לחוק באופן מוחלט בפיליפינים. מה שאומר שכבר לא מדובר בדיונים על גובה המכסות של השתלות לזרים בפיקוח הדוק יותר של הממשלה, כפי שהסתמן בתחילת הדיונים, אלא בסגירה מוחלטת של האופציה. כרגע האופציה היחידה בעולם להשתלה חוקית של כליה מן החי שאינה מקירבה משפחתית היא באיראן ובפאקיסטן. שם זה חוקי לחלוטין. לא ממש רלוונטי עבור ישראלים...

ריס26

New member
אירן...?

אני עולה כבר על הטיל הראשון מישראל (אני משאיר לאברהם את המשך הבדיחה שהיא, ``בתקוה ש...``). וברצינות, איך הסקת שזה לצמיתות ולא בהליך לקראת הפשרה?

Avraham F

New member
השתלה באירן מן המת אינשאללה ...

הסיכון הוא שיתכן שישתילו את הכליות של אחמדיניג'אד, איש קטן, שראשו כבר מלא באוריאה הרבה זמן. לא מומלץ.

ריס26

New member
בתקווה שלא יחזירו אותי על שיהב

אברהם תגיד לי מה הסיכון שלי אם אני מתחתן עם פיליפינית מהפיליפינים והאם אפשר לבטל את הסכם הנישואין ללא כבילה או תביעה משפטית. (למה אתה צוחק?)/tapuzforum/images/emo66.gif

Avraham F

New member
זו שאלה לרב

לא בטוח שירשה לך. גם אם נגיד ש"נישואיך" לגויה, יחזיקו מעמד לאחר שלשה ארבעה ילדים, אני לא בטוח שבפיליפינים יכירו בך כתושב, או פיליפיני אוריגינל, לצורך ההשתלה. מה שבטח הוא זה, שאם כן, תוכל לחסוך הרבה הרבה כסף. המשך בריאות טובה יותר.

ריס26

New member
אין בעיה הלכתית

לא צריך להיות לי קשר אינטימי עם הפיליפינית זה רק מסמך משרד הפנים הפיליפיני ולאחר מכן מבצעים ביטול הסכם נישואין. אגב יהודי ``המתחתן`` עם גויה לא צריך גט עלמנת לגרשה, זה לא תופש עפ ההלכה כנישואין. השאלה היא משפטית שם וכאן בעת ביטול האם אני אחויב. (אתה לא מוכרח לענות) רפואה שלימה.

Avraham F

New member
תצטרך ילדים ממנה ...

...על מנת להוכיח רצינות נישואיך. תחשוב אולי כדאי לך למהר לפני שיעלו על ה"טריק". האם אתה צריך כתובת של "פנויים-פנויות" שהם אזרחי הפיליפינים ? יתכן כי צדיקים, "מסדרי נישואין" כאלה, יבקשו 40 אלף דולר ל"סידור". ידידי, חבל שחיכית, אולי תבוא, בע"ה יתברך שמו, ישועה אחרת. בריאות טובה יותר, השתלה קרובה וחג עצמאות שמח !

שרית(^_^)

New member
נישואים (ניסויים?) פיקטיביים

רעיון לא רע, יש לומר, אם כי קצת הזוי...
אני מכירה אישית מטופל דיאליזה שנוסע בדיוק מחר לפיליפינים להפגש עם משפחתה של חברתו הפיליפינית מזה מס' שנים ולהתחתן איתה. החתונה תוכננה כבר מזמן, וכאמור אין לה כל קשר להשתלה. עם זאת, הוא אמר לי שבהזדמנות זו הוא מתכוון לברר שם האם לאחר החתונה יהיה זכאי לתנאים של אזרח פיליפיני מבחינת האפשרות לעבור השתלה, ובכלל - לברר את המצב הנוכחי שם מקרוב. הוא הבטיח להתקשר אלי משם לעדכן אותי. אם תרצה, אוכל לעדכן אותך לאחר מכן.

למעלה