למי שפספס- יש בפורום סקר חדש

Fairywitch

New member
למי שפספס- יש בפורום סקר חדש../images/Emo124.gif

הצביעו וספרו לנו מה דעתכם
הנה תוצאות הסקר הקודם

Fairywitch

New member
ואני הצבעתי ש...

כן, היא הייתה צריכה לפרוש. אחרי שהיא כל היום וכל ישיבת המועצה טחנה במוח שהיא מבינה שהיא צריכה ללכת ושזה הכי טוב לשבט וכו' וכו'- פתאום כששואלים אם היא רוצה לפרוש- היא אומרת לא? כמו שאני מבינה את זה, בגלל שזאת הייתה שאלה של כן או לא, והיא התכוונה להגיד- "לא רוצה, אבל יודעת שאני צריכה", אז היא ענתה לא, אבל נו, באמת, מה זה ההתחכמות הזאת? תגידי "לא רוצה, אבל מבינה שאני צריכה", וזהו... מה גיא היה עושה? קוטע אותה באמצע המשפט? אבל בשורה התחתונה- היא הייתה חמודה (דווקא אהבתי את המבטא היקה), וחבל שזה צריך היה להיות ככה. חיבוק לטינה

idodo cohen

New member
אני חושב שלא הבנת אותה

נכון, אולי גם אני לא, אבל להערכתי היא פשוט רצתה לעבור את הפרוצדורה שכולם עוברים. הרי היא לא פרשה בגלל ש"היא לא הייתה יכולה יותר". היא פשוט נתנה להם את האפשרות להוציא אותה מהמשחק באופן חוקי בלי שהיא תיפגע ובתיאום מראש. היא לא *באמת* רצתה לפרוש. זו לא פרישה שלה. זכותה גם לשמור להם את האפשרות להחליט שהם לא מוציאים אותה בלי להגיד לה, זה עדיין משאיר אותה הוגנת לגמרי. חפירת על. שורה תחתונה. שאלו אותה על רצון לפרוש, היא ענתה נכון לדעתי

לא הייתה צריכה לפרוש.

בידיעה שבמילא מסלקים אותה. האקט של פרישה מצטייר כמשהו די מעפן, של מעפנים כאלה.

Black Jane

New member
כן ולא.

בעקרון, בוודאי שלא לפרוש! עכשיו היא לפחות מגיעה אל אי המתים, אם היא הייתה פורשת אז יכול להיות שהיא לא הייתה מגיעה לשם. אבל בהנחה שהיא כלל לא ידעה על אי המתים, אז היא כן.

LiRs Lullaby

New member
הצבעתי שלא.

היא הגיעה כדי לנצח ופתאום להתחיל לדבר עם אנשים על האם כדאי לה לפרוש זה מעשה קצת פחדני..... מה יותר טוב בפרישה מרצון מאשר העפה ע"י הקבוצה? זה לא מוסיף לכבוד העצמי שלך, ואם כבר היו אנשים שרצו להדיח מישהו אחר אז הוא התבדה כי ראה שאת ממילא לא מסוגלת להתמודד עם מצבים "קשים"......

RageBot

New member
מן הסתם היא לא

הגיעה כדי לנצח. הייתי אומר שמתוך כל הקאסט בערך חצי הגיעו בשביל לנצח.

LiRs Lullaby

New member
מה זת'ומרת לא הגיעה כדי לנצח?

אז למה היא הגיעה? בשביל החוויה? גם אם זה רק בשביל זה - למה לעזאזל היא מנסה להקדים תרופה למכה ומשפילה א עצמה עם האקט הזה, של פרישה מרצון?

Volldemort

New member
פרישה מרצון זה לאו דוקא השפלה

היא עשתה את זה "למען השבט", וזה מקנה לה כמה נקודות זכות... הדבר היותר משפיל פה, זה שהיא בעצם ויתרה על הפרס הגדול, ובשביל מה באים כל השורדים? בשביל הפרס שהמנצח מקבל! מילא לפרוש בגלל בעיה רפואית או שאין לך יותר כח...אבל בשביל "טובת הכלל"?

לדעתי היתה צריכה לפרוש

יש מצב גדול מאוד שהיא היתה ניצלת ממועצת השבט הפעם, אבל היא לה היתה שורדת עוד יותר משבוע גג. ואם באמת חבריה לשבט חשובים לה (והיה נראה שכן), אז היא לא צריכה לעכב אותם יותר, והפרישה שלה הביאה לה כבוד.

idanoosh17

New member
../images/Emo207.gif אגב ידעתם מי הבת של טינה

בלאישה מראים אותה עם תינוקת ורשום שטינה היא אמא של אילנה ברקוביץ!!!! איזה הפתעה!!!

Jen74

New member
שום הפתעה, בפרק הראשון שמציגים את המתמודדים

וגם לפני שהתחילה התוכנית דיברו על זה המון. יש לה נדמה לי שתיים או שלוש בנות ואחת מהן זאת אילנה. סיפרו גם שהיא יילדה את אחת הבנות שלה בבית, שוב כנראה מדובר באילנה.

שלומי 747

New member
../images/Emo12.gifמה? באמת??

וואו..אבל אם זה ככה, אז איך יש להם שם משפחה שונה

Jen74

New member
יש להן אותו שם משפחה

וחוץ מזה יכול להיות לאישה שם משפחה שונה מהבת שלה, הבת מתחתנת והשם משפחה הופך לשם של בן הזוג.

למעלה