למי שצופה ב-בנות בראון-חידון

רחלילי

New member
למי שצופה ב-בנות בראון-חידון

נכון האבא של הבעל של ירדן בר כוכבא, הקיצר הרופא הזה. נו מישהי יודעת מי זה? תנסו לחשוב על הקול שלו.

יעלי2

New member
ראיתי פרק אחד ואהבתי

אבל לא התעמקתי ברזי כל הדמויות SORRY. אז מה הוא מזכיר לך?

יעלי2

New member
אני ממתינה כי

אני אחרי הליכה, אני עייפה ואני רוצה לזחול למיטה לישון, אז תמהרי... תודה!

מאי26

New member
יש לי, יש לי, יש לי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השתדלתי להכניס את כל הסימנים הירוקים שיש, מכיוון שהשחקן הזה הוא לא אחר מאשר - קולו המיתולוגי של יקיר נעורינו, קשקשתא!!! נו, מה אני מקבלת אחרי שפתרתי את החידון?
עם זאת, אני חייבת לתת קרדיט לארז, שהוא זה שהסב לראשונה את תשומת ליבי לעניין, כשראיתי את הפרק הראשון של הסדרה, והוא אפילו לא צופה בה!

danonit

New member
מי זה מי זה מי זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא רואה בנות בראון, אבל גם אין לי מושג מי אחראי לקול המיתולוגי של קישקשתא? תגלי לי!

Ronnie*

New member
איזה קטע...

בחיים לא הייתי מנחשת... דרך ארוכה הוא עשה מאז

רחלילי

New member
לא ראיתי שני פרקים אחרונים אך../images/Emo4.gif

אבל לדעתי הסדרה מאד מאכזבת. הדמויות מאד מאד שטוחות ואיך שהוא למרות שבהתחלה הרגשתי שאני מה-זה נקשרת אליהם הבנתי שכל הזמן קורים שם דברים שלא ממש מובנים ושאין רתף ממש בין הדברים וזה כאילו אתה מביט במשקפת רחוקה כל כמה שנים על מה שקורה. זה נעים ונחמד לו זו היתה ההתחלה רק כדי שנכיר את הדמויות אבל זה לדעתי ממשיך ככה. אגב גם בציפורים מתות בסתר זה היה קופץ כל פעם בכמה שנים אבל שם לדמויות היה עומק ומורכבות גדולה יותר מאשר כאן. כאן זה יותר כמו לקרא ציפורל´ה או איך שקוראים לזה מדור רכילות פעם בכמה שנים ולראות מה קרה לאנשים. לא מתה על זה למרות שאם יצא בעתיד, ברור שאראה...

Ronnie*

New member
אני מאוד מחבבת אותה

ואני כמעט אף פעם לא רואה סדרות ישראליות.

למעלה