למי שצריך

למי שצריך

קיבלתי שקיות בגדים מאנשים ביישוב אשר שמעו שאני מעבירה כתרומה לעמותה. מנסה למיין ומצליחה חלקית אבל כרגע מחכה שמישהו יבוא לקחת (למחסן חדרו מים) בגדים לתינוק + מעילים בגדי ילדים בגדי גברים xxl-xl בגדי נשים בובות פרווה משחקים לקטנים 3 זוגות של נעליי ילדים טיולון סלקל לרכב + גלגלים

jole

New member
אנא ממך שילחי מסר למיכליתשלהצאט

היא זקוקה לסלקל ובגדי תינוקות לשתי פגות מצרפת קישור לכרטיס של מיכלית

jole מעיל לתינוקות וטיולון

זקוקה יובל2, התורמת מדרום השרון, חשבתי שאין טעם שהתרומה כולה תגיע אלי, יש לך דרך לקחת את המעיל לתינוקות והטיולון? או שכדאי להעביר הכל אלי ונעביר דרך אולי ואולי לא? מחכה לתשובה יקירתי.

אמאוהבת, אני זקוקה לבגדי

תינוקות, מעילים ובגדים לילדים, בובות פרווה ומשחקים לקטנים וסלקל לרכב + גלגלים, וטיולון. בעצם כמעט הכל, למעט בגדי גברים, אבל את יכולה לשים באותו משלוח ואני אעביר כבר למי שצריך בגדי מבוגרים. בגדי תינוקות אני זקוקה די בדחיפות עבור 2 פגות, כמו ש- jole כתבה לך וכן הסלקל לרכב, יתר הדברים למשפחות אחרות. שלחי לי בבקשה מסר עם הפרטים שלך, שם כתובת ומספר טלפון, כדי שנוכל לתאם העברה אלי. המון המון תודה.

מקפיצה ויש תוספת

אם מישהו מוכן לבוא לקחת את מה שהוצע למעלה יש גם ספה 3+2 במצב טוב שהשכנה רוצה להוציא לפח הקרוב אז מי שצריך למהר

אמא אוהבת, הדברים שפרסמת

ומה שביקשתי עבור משפחות שבטיפולי, עדין בתוקף? יש קצת בעיה עם שינוע. הכי דחוף לי זה הסלקל לרכב עם הגלגלים. מקוה שעדין אקטואלי.

מתרגשת

New member
שלום אמאאוהבת, אני אהיה השבוע

בכ"ס. כנראה מחר או מחרתיים. אם הדברים אצלך אני אשמח לקחת אותם ולהעביר הלאה למי שביקש דרךף ניגונים או מישהו אחר שיוכל להעביר. האם עדיין צריך שינוע??? אם כן לכתוב לי בחזרה. אם ההודעה לא תקפוץ אני אשלח מסר.

למעלה