למי שראה "אפוקליפסה עכשיו"

Airbag

New member
למי שראה "אפוקליפסה עכשיו"../images/Emo58.gif../images/Emo80.gif

נכון יש את הקטע לקראת הסוף, שמראים את השבטיים האלה שוחטים שור בצורה מאוד אכזרית(מראים בבירור איך הצוואר שלו נשסע לאט לאט)? לא מזמן משהו אמר לי שהסצינה הזו היא אמיתית לחלוטין!!! בתקופה שבה נעשה הסרט עוד לא היה קיים חוק להגנת בע"ח. זה פשוט נורא. מישהו יודע אם זה נכון? לא רק שנאלצו להרוג כמה שורים(אני משערת שזה לא היה טייק בודד) אלא עוד גרמו להם סבל נוראי ואז גם מראים לנו את זה על המסך...

shanty.G

New member
אפוקליפסה אז, ועכשיו

ראיתי את הסרט לפני כמה שנים, ואת התמונה הנוראית הזו מעולם לא הצלחתי להוציא מהראש. כמו שזה נראה, מהשניות שראיתי זה נראה מאוד אמיתי
אני מקווה שהשור המצולם סיפק את ה"סחורה" בטייק אחד... אגב, בנפאל חברי ביקרו במקדש בו נערך טקס מיוחד לאירוע כלשהו, בו נשחטה פרה בתוך המבנה, במטרה שכולו יוצף בדמה (מצולם). לא בכל מקום יש חוקים, או התחשבות בהם
ובחוקים הבלתי כתובים של מוסר וחמלה כלפי יצורים אחרים.

דווקא בנפאל ???

כשאני הייתי שם - היו פרות מפוזרות בכל מקום ואתר - בכניסה לחנויות, באמצע הכביש, ליד הדואר, בכניסה למסעדה.... והמקומיים התייחסו אליהם ביראת קודש.... מוזר לי שדווקא בנפאל שוחטים פרה...הרי הבודהיסטים מאמינים בקדושתה.... ואולי כבר לא ?!

dylan

New member
כן...

ראיתי את הסרט פעם ראשונה לא מזמן (שיצאה בקולנוע גרסת הבמאי) וגם הזדעזעתי.. עם כל הכבוד להישג האמנותי של הסרט מבחינתי הוא איבד כל ערך, וגם סרטים של קופולה אני לא אראה יותר

למעלה