למי שראה את הסרט "החומה" עזרה בבקשה:

• פותח הנושא adfar
  • פורסם בתאריך

adfar

New member
למי שראה את הסרט "החומה" עזרה בבקשה:

איזה שיר של פינק פלויד שאינו מהאלבום מוזכר בסרט החומה ? Have a cigar Wish you were here Money Atom heart mother תודה...

itaikuskus

New member
לא אמרתי שיש אותו

השאלה הייתה על איזכור לשיר מחוץ לחומה- כשהמורה תופס את פינק הילד משרבט מלים באמצע השיעור "poet, everybody!!" ואז מתחיל לצטט Money, get back. Im all right jack keep your hands off of my stack. New car, caviar, four star daydream, Think Ill buy me a football team.

itaikuskus

New member
ולמי שעדיין לא זוכר

http://www.youtube.com/watch?v=df8MikZx6w4 אולי זה ירענן את הזכרון.

MilkShack

New member
חחח מה זה חידון? P=

ואיך לעזעזל אטום הארט מאת'ר יופיע בסרט החומה? זה יקח את כל הסרט.... וכמובן שמאני=]

RoieL

New member
המורה יכול לצטט קטע מAHM

טה טה טה טה טה, טה טה טה טה טה טה.. [ילדים צוחקים] אגב אני חזרתי.

RoieL

New member
אגב חשבתי שאת המאמרים אפשר להעלות לאיזה

שרת ולתת לינק אליהם. זה חוקי.

earth quake

New member
למען האמת ישנם שני שירים

כמו שאמרו, בקטע שבכיתה המורה מקריא קטעים מ-Money, שקיים ב-Dark Side of the Moon. אבל יש עוד שיר, שמחולק לשני חלקים. השיר הוא When the Tigers Broke Free, שקיים בשלמותו ב-Echoes. החלק הראשון שלו מופיע ממש בהתחלה, כשהדמות (נראה לי ה"אבא") מנקה את האקדח שלה ועושה עוד כמה דברים. החלק השני מופיע אחרי Another Brick in the Wall part 1, כשהילד מחטט במגירה של אמא שלו או משהו כזה.

itaikuskus

New member
אם אני לא טועה

השיר גם מצוי בהדפסות החדשות של the final cut

פתרת את החידון ב-NRG ? גם אני ../images/Emo13.gif

יופי של חידון טריוויה על פינק פלויד וכרטיסים חינם להופעה. כיף. עכשיו נחכה להגרלה ואם לא? אז נקנה כרטיסים. בכל מקרה יהיה כיף. מכירה היטב את ההרכב שמנגן ואת הסולן ששר. הם נהדרים. והקאמרית רק יכולה להשביח. כיף כיף.

למעלה