למי שרוכב בצפון

puremelody

New member
למי שרוכב בצפון

אינגליש כמה עולה לכם שיעור ואיפה החווה שלכם נמצאת?

Shai Felton

New member
משמר העמק../images/Emo175.gif

חוות אינגליש בקיבוץ משמר העמק. כל שיעור (לא פרטי - אין פרטיים) של שעה עד שעה וחצי עולה 45 ש"ח או 50 ש"ח אני כבר לא ממש זוכרת, אבל זה לא עובר את ה-50 ש"ח.

GrEeNwOmAn

New member
כנסי דחוף!../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif

חוות עמק זוהר היא ביוקנעם. אבל יש הסעות לחווה הלוך וחזור מחווה ועד זכרון יעקב או טבעון. חווה ממש יפה ומטופחת. בקרוב יש קורס קיץ עם לינה. קיצר שיעור עולה 80 שקל. יקר אבל שווה את זה. מטפלים, מאכפים, רוכבים ועוד ההסעות. אז זה 80. השיעור הוא עד שעה. 45 דק' עד שעה. ושיעור פרטי זה חצי שעה, ורכיבה טיפולית זה חצי שעה ו- 100 שקל.

המלצה

החווה הכי מקצועית שמלמדת אינגליש(דרסז' וממש טיפטיפה קפיצות) זו חוות הפיסגה בניהולה של דניאלה גרוס(דניאלה היא רוכבת גרנד פרי[גרנד פרי זו הרמה הכי קשה בעולם של רכיבה]). אני אישית עושה שם שיעורים מדי פעם ואני רוצה להגיד שדניאלה פשוט מדהימה! היא מסבירה ממש ממש טוב ויש לה גם סוסים ברמה והיא בעצמהה אישה ממש נחמדה. החווה נמצאת ליד זכרון יעקב.. החווה בערך 10 דקות מחיפה. שיעור עולה 180 ש"ח ואני רוצה להגיד שהשיעור שווה כל אגורה שמשלמים! מס' טלפון לבירורים:- 049541430. אני מקווה שתהני!

puremelody

New member
אופס טעות בפורם....

החווה של דניאלה יקרה מידי בשבילי וחוץ מזה אני מעוניינת בקפיצות...

puremelody

New member
קולין?מה פתאום

אפילו לא מוזכר בספר. סנייפ כמעט מת אבל הוא לא...וזהו לא זוכרת שמישהו מת. למרות שזה ספר די מפתיע...אם מישהו רוצה אני יכולה לשלוח אותו אליכם בדואר. האי סי קיו שלי:157294111

למעלה