למי שרוצה בגדים איכותיים. אני ממליצה בחום..

limud

New member
למי שרוצה בגדים איכותיים. אני ממליצה בחום..

הי חברות. כהרגלי, אני משאירה את הכל לדקה התשעים.. התחלתי להתארגן לבר מצווה של בני בכורי המקסים שהיה ב 8/1/09 ביום חמישי , רק כשבוע לפני. את הילדים הלבשתי, ומצאתי בגדים גם לחתן בר המצווה וכמובן גם לבעלי, ואת עצמי השארתי בסוף.. הימים חלפו ועברו, ופניתי לאטי המדהימה , ואמרתי לה שאין לי שום יום פנוי חוץ ממוצא"ש להגיע אלייה , לסטודיו בראשון לציון. היא מיד הסכימה, נסעתי אלייה עם אחותי ועם חברה , מדדתי המון המון דגמים משגעים, ומרוב שמדדתי , לא ידעתי מה לבחור... לבסוף הלבוש המנצח היה אוברול מהמם עם עליונית מאוד מיוחדת , התפירה והעיצוב של אטי פשוט מדוייקים להפליא, לא רואים דברים כאלה בחנויות בגדים הקיימים בשוק. האוברול הסתיר כל פיסת " שומן" שנמצאים על גופי.. בחיי.. פשוט קסם!!! בארוע קיבלתי המון מחמאות, שמאוד רזיתי ושאני נראית מקסים, כמובן שאמרתי תודה , ולא גיליתי להם את הסוד הגדול. בעזרת הבגד המחוייט והמדוייק להפליא, הצלחתי להוריד מעליי כמה קילוגרמים מיותרים. אז.. מי שמחפשת בגד לארוע, בגד לפי תפירה והתאמה אישית או גם בגדים ליום יום, כי גם ביום יום אנו צריכות להראות יפה, פנו לאטי המדהימה, ותהנו ממנה , מהיחס האדיב, מהאהבה שהיא מרעיפה , על האנרגיות המדהימות שבסטודיו , על המקצועיות וכמובן על האיכות של הבגדים שהיא מעצבת. מדהימה... מדהימה.. מדהימה!! ואטי גם מוכנה לפתוח בשבילנו, הנשים העסוקות שלא ממש חושבות על עצמנו.. גם במוצא"ש. ואטי היקרה אם את קוראת שורות אלו.., אני רוצה להודות לך על חווית הקנייה ועל הבגד האיכותי והמדהים שקניתי אצלך. את נכנסת לליבי , נשיקות נעה להלן האתר שלה: http://www.ettyjacobson.com/ettyjacobson/

../images/Emo51.gifנועהו../images/Emo49.gif הבגד שלך התענוג שלי

והיה לי כף גדול להלביש מצחיקולה שכמוך כשכל בגד יפה עליך אבל עשינו את זה ! ! !

למעלה