למי שרוצה-זה הזמן לבקש.....

shelycat

New member
למי שרוצה-זה הזמן לבקש.....

אמש הצעתי למי שרוצה מתכון מהחוברת "אז מה אוכלים היו-תבשילי קדירה" בעריכתה של איילת לטוביץ, כמובן שחזרתי הביתה עכשיו והשרשור עם ההצעה שלי כבר מזמן נעלם לו אז הנה אני מציעה שוב למי שרוצה אחד מהמתכונים מהרשימה-צריך רק לבקש. הנה תוכן העינינים למי שרוצה משהו: קדירה צמחונית של שקדים חומוס ודלעת קדירת עוף בכוסברה עם אורז צהוב תבשיל בקר ופולנטה קדירה כפרית של בקר ופסטה קדירת טלה עם רוזמרין וירקות גולאש הונגרי עוף בקדירת חימר תבשיל חצילים עגבניות וחומוס תבשיל חריף של עוף ובטטה עגל נענע ודלורית צלי בקר תבשיל עגל וחצילים תבשיל טלה בקארי ביף בורגיניון תבשיל דגים ובמיה קריאולי תבשיל עגל עם תרד ופטריות תבשיל כפרי של בקר ופיטריות צלי בקר, תפו"א ורוזמרין טאג`ין עוף עם תמרים ודבש עוף מבושל עם עדשים ומרווה\עוף בפפריקה חמין טאג`ין בקר ועגבניות צוואר בקר עם שזיפים וכרוב צ`ילי קון-קרנה תבשיל קארי אוסטרלי גלילי בקר ברוטב תבשיל טלה וירקות עוף מתובל בסגנון הודי תבשיל ירקות מתובל קדירת עגל ורטטוי תבשיל דגים חריף וקל תבשיל בשר ושעועית שוק טלה עם גריסים ויין אדום תבשיל עגל איטלקי קדירת בצל וטלה בנוסח צרפתי טלה בנענע וקארי עגבניות אוסובוקו תבשיל עדשים ובשר תבשיל טלה בציפוי בטטה עגל א-לה-מרנגו שוקי טלה עם עגל וריחן תבשיל שעועית במעטפת תפו"א פריכים צלי עגל, שעועית וקוסקוס כדורי בשר ופתיתים ברוטב עגבניות ליד הקדירה-מחית ירקות: מחית (פירה) תפו"א ושורש פטרוזיליה מחית דלעת או דלורית אפויה מחית אפונה מחית תפו"א ושום כל אלה מהספרון בערכית איילת לטוביץ "אז מה אוכלים היום תבשילי קדירה" למי שרוצה אחד (או יותר) מהמתכונים הנ"ל .

shelycat

New member
את המתכון כמובן למרות שאני תמיד

שמחה לשפני ניסיון חדשים ותומכת בסוג הזה של ניסויים בבע"ח.

שמופית

New member
אפרופו עוף הודי.....

ביום שישי היינו בקוסמוס בגעש. מצאנו במקרר של הקפואים משהו חדש - מגשונים של אוכל הודי מבית רינה פושקרנה. היו טעימות שהשאירו טעם של עוד ולכן קנינו מגש של צ´יקן טיקה עם אורז צהוב. יחסית לאוכל שמחממים 4 דקות במיקרו, הוא ממש טעים
הכמות קטנה טיפה, במיוחד החתיכות הספורות של הבשר, אבל חוץ מזה - מומלץ בחום. עולה בסביבות ה 17 ש"ח. אם היה לי מיקרו או אובן טוסטר במשרד הייתי קונה לארוחת צהרים וסוחבת איתי (במקום להוציא 20-30 ש"ח כל יום על ארוחה
).

gmgy

New member
קדירת עוף וכוסברה עם אורז צהוב

אני חושבת שזה ממש ממצה את כל הדברים שגיא אוהב במתכון אחד. אז בבקשה...

למעלה