למי שרוצה לדעת - היום הייתי בשיחה

למי שרוצה לדעת - היום הייתי בשיחה

סגרנו עיסקה אטרקטיבית. הוא הציע לי שני דברים: 1. הוא רוצה את כל החוגים / סדנאות / קורסים שלי - צריכה להכין פלייר אטרקטיבי עם כולן. יש לי.... 20 שעות עבודה בשבוע - הכל בהדרכת קבוצות!!! 2. רכזת תרבות וקשישים - היקף משרה בתקן - 1/2 משרה (25 שעות בשבוע) זו עבודה סביב השעון והמשכורת
- סירבתי בנימוס. פתחתי פתח והוא הסכים שנלך על זה, לקבל חדר במתנ"ס ולתת טיפולים / ייעוצים אישיים. צריך לקבל אישור של הנהלת המתנ"ס (רכוש ציבורי) אבל מיהרתי להבטיח נתח בהכנסות והוא חושב שלא תהיה בעיה עם זה. אז אני מחפשת בית חלופי בכפר תבור. החלטתי לא לנתק את יהונתן מהכפר שהוא מכיר (למרות שיש לי המון דברים לא יפים לומר... בעיקר על האנשים ועל מי שמנהלים את הכפר). אחפש גם בסביבה, אבל... מקווה שזה יעבוד טוב. כבר היום התקשרתי לשני מקומות - לא מתאימים
אבל... יש לי עוד שני מספרי טלפון למחר
אני הולכת להתפרנס בכבוד השנה
אחרי השנים הקשות שהיו - קשה לי לקלוט את זה. אני הולכת לעסוק במשהו שחלמתי עליו שנים!!!! לממש את תוכניות המגירה לי. תוך כמה חודשים אצא מהבוץ ו... הבטחתי להכין פלייר שמרכז כל הפעילויות אח"כ אצטרך להכין דף על כל פעילות (לא לכולן יש לי) וב- 25 בספטמבר אני מוכרת הכל ביריד החוגים. אח"כ במזכירה תארגן את ההרשמה ו... כאן אצטרך את כל האצבעות שלכם: שיהיו לפחות 10-11 פעילויות שייצאו לדרך. אני מאושרת עד הגג ולא מרשה לעצמי להחצין את זה, בינתיים. איכשהו יהיה לי קל יותר להאמין כשאעמוד מול קבוצה אחר קבוצה לאחר ההרשמה.
מסוגלת לחבק עכשיו את כל העולם!!!!!!!!!!

נאוה איזה כיף לשמוע

ואם את צריכה עזרה עם הכנת החומר - עיצוב גרפי/עריכה במחשב וכו´, אני נורא טובה בזה:) חוצמזה אני נורא שמחה בשבילך.

תודה סופה, אני בשליטה!

זה החומר שיותר בעייתי
למשל: להכין לוח זמנים שאפשר לחיות איתו. אני לבד - בינתיים בלי עזרה, הילד שלי בחינוך ביתי זו עבודה של אחה"צ - ערב. אז אצטרך עזרה ממשית בטיפול בו ולוודא שהוא ירגיש שהוא רק מרוויח מהעניין וגם לדאוג להפסקות אוכל ולזמן שלי עם עצמי. רציתי גם לתת קצת לתלמידותיי משנה שעברה שהתחננו שאמשיך איתן גם השנה ועוד לא ממש מצאתי איך ומתי
ויש פעילויות שאין לי פליירים עבורן אז... צריך לכתוב ועד ה- 25 בחודש, גם להדפיס מזל שחלק כבר מודפסים. בכל מקרה, תודה על ההצעה. אם אתקע - אתן קריאה
ובינתיים, חג שמח לך ולכולם מועדים לשמחה!!

בהצלחה ../images/Emo39.gif

אני חדשה כאן ולך אני מגיבה ראשונה פשוט לא יכולתי להתאפק. הרגשתי את ההתלהבות והשמחה מהכתב שלך והחלטתי לכתוב לך ב ה צ ל ח ה אני כל כך התחברתי אלייך כי אני באה ממקום די דומה ולא יודעת למה(ואולי כן) זה נתן לי כח הבקר שהכל אפשרי, ואם רוצים לעשות משהו, מתעקשים, מתכוונים, נפתחים, ומתפללים זה קורה. אז מכל הלב והנשמה שיצליח לך איחולי חג שמח

יו-הו נאוה!!! שמחה בשבילך!!!

מחזיקה לך אצבעות (גם ברגליים) !!!
. באמת שהכי מגיעה לך בעולם !!! שיהיה רק הצלחה ובקלות.

D4rklord

New member
Congratulations Nava!

It must be great to live up your dreams after so many years. You go girl. On and i am sorry that i did not call. I was so tired from that day that i fall asleep. Doesn`t matter. I wish you best of luck dear. Zack.

האושר שלך זולף לי

עד לכאן
עכשיו נשאר לך רק למצוא את הטירה
את בטוחה שאת לא מקבלת אותי עם הסיגריות ?
אני אהיה ילדה טובה , מבטיחה
גמני רוצה טירה !!!!!!!!!!!!
(מקווה שזה מספיק אצבעות)

../images/Emo6.gif אביגיל, מוכנה לעזור לך להיגמל

וחוץ מזה, ככה, בטבע ובשקט של הצפון, אולי תהיי כל כך רגועה שלא תצטרכי אותן בכלל? תחשבי על זה, חוצמזה, נשמח איתכם כאן

../images/Emo6.gif יש ויש!! אבל קשה לבד!! ../images/Emo32.gif

לכל התמכרות יש את האנרגיה שמניעה אותה, זו תמיד אנרגיה רגשית. בסיגריות מדובר בדרך כלל בכעסים מודחקים. לגמילה יש כמה רמות: פיזית - להוציא מהגוף את הניקוטין ואת הכמיהה לו. רגשית - לחוות ולעבד את הרגשות שעולים: כעס (בעיקר) אך גם כאב, תיסכול ופחד ואולי אפילו רשות נחיתיות כאלו ואחרים. מנטלית - לפתח הרגלים חדשים. (במקום: סיגריה אחרי אוכל, סיגריה אחרי סקס, ו- קפה בלי סיגריה ???) עם הפסקת העישון, מתחיל הגוף לפנות את הרעלים והניקוטין שהצטברו (רוב המעשנים סובלים מרמה כלשהי של הרעלת עופרת וקדמיום) זו תקופה קשה שמלווה בכאבי ראש ובהרגשה כללית רעה. לכן דרושה לגוף תמיכה כמעט כל מטפל הוליסטי טוב יוכל לסייע לך עם פינוי הפסולת ועם תוספי מזון מתאימים. כדאי לעשות תהליכים לחיזוק הכבד: 2 כפות שמן זית + מיץ בכמות דומה (חצי לימון, בדרך כלל) בבוקר על קיבה ריקה פרחי באך ועבודת מודעות יסייעו לך עם הרגשות ודפוסי החשיבה וההתנהגות פעילות גופנית מומלצת - רצוי עם הדרכה של מישהו שיודע שאת בגמילה. הזעה מסייעת בהוצאת הפסולת מהגוף) והמון המון המון שתייה של מ י ם יש גם אנשים שעושים הוקוס פוקוס אבל אישית, אני מאמינה בעבודה קשה
בטח פספתי משהו אז אם יהיו לך שאלות... בהצלחה!!!

רותם111

New member
תודה מכל ה ../images/Emo23.gif

זה בהחלט נשמע כמו עבודה קשה שנראה לי שאדחה אותה עד לאחר הלידה. אני לא רוצה לשגע את הגוף עכשיו עם תזונה שונה ותרופות (גם אם הן הוליסטיות). מאז ההריון ירדתי בכמויות באופן דרסטי אבל אני יודעת שזה לא מספיק. עשנתי יותר מחצי קופסא מאז גיל 14. כן, כו, זה לא תרוץ ואני מסכנת את בריאות העובר... שמעתי הכל!!! אני אוכלת עצמי מבפנים ומדליקה סגריה. אני רוצה להפסיק ולא מצליחה כבר כמה שנים (כולל עם פרחי באך, מדבקות ניקוטין וטיפול באנרגיה). לאחר הלידה אעשה את כל מה שצריך כי לא אוכל לעשן בבית עם האפרוח. בכל מקרה שוב תודה על העזרה. אני בטוחה שיהיו לי שאלות בינואר.

העקשנית

New member
נאווה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

טפו טפו טפו-חמסה חמסה חמסה! נשמע נפלאאאאאאאאא! שיהיה בהצלחה! אכן נראה שתקוותייך וחלומותיך מתחילים להתגשם!!!! שיהיה בהצלחה ונחזיק לך אצבעות! יופי-הודעה משמחת ומאד אופטימית!

למעלה