למי שרוצה להיזכר בעוד מקצוע שיש לשלומי

למי שרוצה להיזכר בעוד מקצוע שיש לשלומי

אבל בעיקר במנור שבת יכול לקפוץ לכאן , ושלא תגידו שאני לא דואג לכם

מנור על הכייפק לא ?

והאמת שמאז ששמעתי את "דרך חדשה" הוא כל הזמן מתנגן לי בראש , לכל אחד יש רגע בחיים שהוא רוצה דרך חדשה ודף חדש , אני חושב שהשיר מתאים גם מעבר לביצוע היפייפה של מנור , ועם מנור ושלומי על התופים
( אם היה חסר שם מישהו, יכלו לקרוא לי לאייש את עמדת המתופף ) הכל מושלם לא ? נ.ב - למרות שאני אוהב אנשים ככלל , יחסים בגילי המופלג כבר לא תופסים חלק חשוב בחיי , במיוחד היום שאני מצליח להגשים את כל הרצונות והשאיפות שלי
.

nina41

New member
איזה חמוד שלומי איך הוא מנגן על התופים מדהים.

תודה רבה איתן על שחשבת עלינו והבאת את זה. שבת שלום לך ולכולם מאיה.

karoleking

New member
מנור מוכשרת מאוד

משפחה של מוכשרים
גילך המופלג???? אז מה אני אגיד??

nina41

New member
למה אתם אומרים ככה על הגיל שלכם?

אתם צעירים בנפשיכם, וזה הכי הכי חשוב בעולם. תראו איך אתם נמצאים כאן בפורום הזה וממש כייף שכך.

karoleking

New member
צודקת... לי אין בעיה עם הגיל

הכל זה בראש...איך שמרגישים... ואפשר להתנחם בעובדה שאף אחד לא נשאר צעיר לנצח...

צריכים לראות את התמונה הגדולה ...

אנחנו חלק ממחזור היקום , בכל גיל ובכל פרק ותקופה בחיים יש את היתרונות והחסרונות שלהם , את הדרך אל הזיקנה חשוב להעביר בכייף ולנצל את זמן האויר והאור שיש לנו , לפרפרים יש רק יום אחד אז אסור לנו להתלונן

למה את חושבת כך ? לא סתם קוראים

למבוגרים "גיל הזהב" יש להם הכל ואני כבר הולך להתחבר איתם , אולי נארגן קבוצות להופעות
הנה ציטוט מהודעה שהועלתה לשם הבוקר " לא מצאתי לעצמי תנוחה טובה במיטה והחלטתי לקום, לדדות בבית עם ההליכון והגעתי למחשב, לכל המאחלים והמאחלות לי החלמה, ביקרה אצלי השבוע פיזיותרפיסטית, היא נתנה לי כמה תרגילים לרגליים כדי להוריד את הנפיחות הקשה, מקווה שזה יעזור, לשברים אין שום טיפול רק הרבה מנוחה והזמן (הממושך לפי הצפי שלה) יעשה את שלו, בינתיים מאד כואב לי ואני נעזרת בכדורים נגד כאבים. זהו, נגמר לי הכוח.
מה דעתכם ? עדיף להשאר צעירים ובריאים לבנתיים לא ?

karoleking

New member
אתה פשוט לא רציני...

עוד אין לך 40+ אפילו.... מה יש לך לחפש שם? יהיה לך מספיק זמן להיות אחד מהם כשתהיה 60+ עכשיו לך תחיה את החיים של ה 30+ כי שם כבר לא תוכל להיות....

מאיפה לך לדעת , ההודים מאמינים בגלגול נשמות

אולי עוד נחזור לגיל אחר בגוף אחר , אבל לבנתיים את צודקת וכך אני עושה : חי את היום ומנסה להנות מהרגע , וכל רגע .

למעלה