למי שרוצה להצטרף ולמי שכאן
|אקדמא

רואה 6 6

New member
למי שרוצה להצטרף ולמי שכאן
|אקדמא

שאלון הכרות שכזה, אבל לא מהסוג ששואל על שם,גיל,מקום מגורים,עיסוק אלא על מה קורה בלב שלכם, היכן הנפש מדברת.

מה אתם הכי אוהבים שעושים עבורכם?

מה אתם הכי שונאים שעושים לכם?

יש לכם חלום? מה הוא?

האם יש מישהו או היה מישהו בחיים שהשפיע עליכם? אם כן, לטוב או לרע?

האם היה אירוע שהיווה רגע מכונן? מה הוא? איזה תובנות הפקתם מימנו? מה נשאר מהן?

מה הכי שימח אותכם לאחרונה?

מה הכי העציב?

שיר שמלווה אותכם ברגעים החשובים (לינק).

רואה 6 6

New member
אני ראשונה:

אני אוהבת שלוקחים מימני בספונטניות, ככה, כי זה קשה לי, מטלות שאני לא סובלת: לנקות את הארגז קקי של החתולים,לשטוף את הבית...

אני הכי שונאת שאני צריכה לבקש את זה למרות שזה נורא,כאילו,חיובי לפתוח את הפה ולבקש כי מה כבר אפשר להפסיד וכמובן שאף אחד לא קורא מחשבות וכאלה אבל אני מרגישה רע כשאני מבקשת. אני מקבלת הרגשה של בטלנית.

יש לי הרבה חלומות. הרוב נסוב סביב אנשים עם צרכים מיוחדים וקשורים בשמירת צלם האנוש והכבוד העצמי,וזכויות בסיסיות שאנחנו,הנורמטיבים בכלל לא מרגישים שהן קיימות.

השפיעו עלי כל אלה שאמרו שאני צריכה לעסוק בחינוך אי פעם ואני רציתי לבעוט בהם מכל המדרגות ו20,30 שנים אחר כך אני אומרת (היום) צדקתם (אבל לא בהכל,רק חלק).

אירוע מכונן אני לא בטוחה שזה היה אבל טראומתי ,משיתי לפני שנה ילד מהים, (עדיף לא להיכנס לפרטים הגראפיים אבל בנס יצאנו שנינו בשלום) מאז אני מתעבת ים (כמה בנאלי). אתמול ניסיתי לטייל ליד הים כי אהבתי את זה אבל הייתי עצובה כל הזמן. כשנכנסנו לאוטו שבה אלי רוחי.

שימח אותי לאחרונה זוג חתולים שחיים אצלנו כבר חודשיים. חגיגה. הידעתם שהם יכולים לשחק כמו כלבים? הנקבות בעיקר. הן חכמות נורא. אני זורקת לנקבה חפץ והיא מחזירה אותו ומבקשת עוד פעם.

מעציב אותי קצת שאני מחפשת עבודה (זה קטע בטרייד שלי,זה יכול לקרות כל שנה) ואין לי מזל הפעם. לא מצליחה להידבק לאנשהו...

מאד וורלד של טירס פור פירס. תמיד,תמיד... https://www.youtube.com/watch?v=SFsHSHE-iJQ

היי

מה אתם הכי אוהבים שעושים עבורכם?אני הכי אוהבת שאמיתיים כלפי גם זו הערה שעלולה להעליב

מה אתם הכי שונאים שעושים לכם?שמשקרים לי,שמנסים לייפות את האמת
י
יש לכם חלום? מה הוא?מימוש עצמי וזוגיות

האם יש מישהו או היה מישהו בחיים שהשפיע עליכם? אם כן, לטוב או לרע? היו כמה כאלה כמו שהשפיעו לטובה לרעה כי לכל קשר יש כמה צדדים

מה הכי שימח אותכם לאחרונה?שאחיינות שלי באו לבקר

מה הכי העציב?היכולת שלי להיות קרה לעיתים או יותר נכון חוסר יכולת להיות חמה לאחרונה

שיר שמלווה אותכם ברגעים החשובים: https://www.youtube.com/watch?v=cR1U4Lr6eVw

למעלה