למי שרוצה לטוס לפרוטוגל

למי שרוצה לטוס לפרוטוגל

טיסות השכר לפרוטוגל ומפרוטוגל לת"א יחודשו בחודש הבא, כך דווח בוואלה. http://news.walla.co.il/?w=//662464 לפי אתר רשות שדות התעופה, הטיסות יחלו ב-6 למרץ בשעה 16:45, ימוספרו כ-IZ253 ויטוסו על 753.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifמאוחר בשבילי!אניX3 טסטי סדיר

באיבריה דרך מדריד ברררררררר

HELLAS

New member
איבריה? - אוי מסכן...

איבריה היא חברת התעופה הכי גרועה שאני מכיר מנסיוני (טוב אולי אויאנקה הקולומביאנית הייתה יותר גרועה). יש לי נסיעות הלוך ושוב של 3 נסיעות שעשיתי עם איבריה. 1. מאיטליה דרך מדריד וריו לסאו פאולו לפני כ-12 שנים במטוסי A320, DC10 וB757 2. מלונדון לברצלונה לפני 6 שנים במטוסי A320 3. מתל-אביב ללונדון דרך ברצלונה בתחילה דצמבר במטוסי A320. איכס, השירות רע, המטוסים צפופים ונראים כל כל ישנים מבפנים. בתור עובד לשעבר בחברת QANTAS בלונדון, היה גם חרא לעבוד איתם. וגם עכשיו בתור עובד באחת מחברות הCRS הגדולות בעולם זה לא פשוט. הבעייה היא שיש להם בדרך כלל מחירים זולים - אז צריך לסבול ולשתוק....
לגבי טיסות שכר לפורטוגל... אני מקווה שגם הטיסות הסדירות של TAP יחודשו באיזה שהוא שלב. היה לי את העונג לטוס איתם לפה מברזיל דרך ליסבון במטוסי L100 אכן מטוס היסטורי..... אם אני לא טועה, אלעל היו טסים לליסבון פעם דרך רומא לא?

אני טסתי באיבריה לפני חצי שנה

ונהניתי מכל רגע - מטוסים נוחים, טובים (הייתה תקלה לפני ההמראה אבל לאחר התיקון טסנו חלק בנתיב קצר), אחלה שירות ויופי של בחורות טסות שם :>

HELLAS

New member
דור אתה...

הבן אדם השני בעולם שאני מכיר שטס באיבריה ונהנה - טפח לעצמך על השכם על מזלך הטוב !
אני יכול להעיד שלא אני, או אחותי, גיסי, דוד שלי, ידידים וקרובים שטסו באיבריה נהנו משירות או המטוסים או הכל ביחד. אתה נמצא במיעוט. - יש לך מזל
לגבי בחורות... זה לא מה שאני מחפש כשאני טס אבל אם כבר אז תטוס באליטליה או בבריטיש איירוויז... כן כן בריטיש, יש להם המון דיילים ודיילות אירופיים עכשיו - ממש מכל אירופה - יהיה לך אחלה מבחר. טיסה נעימה ! שבוע טוב לך ולשאר חברי הפורום.

טפחתי

אבל שמע אחי, יש טיסות ויש טיסות, היו לי הרבה טיסות בחברות טובות עם דיילים אדישים והרבה חברות שנחשבות לזולות או איך שלא תקרא לזה והיו דיליים חייכנים ונדיבים. יש ויש ! לגבי בחורות - יש במה להתנחם כשצפוף ומשעמם :)

tcu6

New member
גם זה מאוולה- לראשונה זה 56 שנה

היסטוריה: מטוסים אזרחיים סינים נחתו בטיוואן יום שבת, 29 בינואר 2005, 9:07 מאת: רויטרס, מערכת וואלה! אחד מ-6 המטוסים הסינים נוחת בטיוואן (צילום: רויטרס)לראשונה מאז 1949 נחתו 6 מטוסים של חברת התעופה הסינית בטיואן. עד כה ממשלת טייפה אסרה זאת מחשש לפלישה סינית למדינה פיסה קטנה של היסטוריה נרשמה הבוקר ביחסי סין וטיוואן. לראשונה זה 55 שנים נחתו שישה מטוסים אזרחים של חברת התעופה הסינית בשדה התעופה בטייפה, בירת טיוואן, שהגיעו בטיסה ישירה מביג'ין. מלבד מטוסים חטופים, זו הפעם הראשונה מאז שנת 1949, שטיוואן מתירה למטוסים סינים לנחות על אדמתה. עד כהה אסרה טיוואן על נחיתת מטוסים סינים כלשהם בשטחה, כולל מטוסים אזרחיים, מחשש שסין תנצל זאת לכיבוש המדינה. נוסעים שרצו לטוס בין שתי המדינות נאלצו לעשות זאת בטיסות לא ישירות. "מעולם לא הגעתי הביתה מהר כל כך", אמר ג'רי צ'ן, לאחר שטס יחד עם אשתו ובנו בן הארבע, בטיסה שארכה 80 דקות. "אם הטיסות האלו יהפכו סדירות, בוודאי שהדבר יביא להתקרבות בין שתי המדינות", הוסיף צ'ן. על פי הערכות, מליון מתושבי טיוואן, כ-5 אחוזים מהאוכלוסיה, עובדים או חיים בסין ונזקקים לשירותי תחבורה בין שתי המדינות באופן תדיר.

למעלה