למי שרוצה משהו מהספר:

shelycat

New member
חיטוי צנצנות ובקבוקים:

מניחים את הצנצנות והמכסים במדיח הכלים ללא סבון ושוטפים בטמפרטורה גבוהה (65 מעלות צלסיוס), אפשר גם "לבשל" את הצנצנות בסיר מים חמים במשך 29 דקות. דרך אגב מים חמים/השרייה במים חמים מורידה את המדבקות המקוריות מהצנצנות. דבר נוסף מהספר: אחת הדרכים להעניק מתנהאכילה היא לעטוף או להניח אותה במיכל שהוא מתנה בפני עצמו: כוסות זכוכית פשוטות, מלאות עוגיות שקדים זעירות, עטופות צלופן וקשורות בסרט; בקבוק זכוכית מיוחד, מלא חומץ מטובל בעשבי טיבול; אפשר אפילו להשתמש בקופסאות פח דקורטיביות, של תה או עוגיות, לרפד אותן בנייר מרשרש, ולמלא בעוגיות מעשה ידכם. כל תוספת של סרט, תווית ועטיפה ישוו למתנה שלכם מראהנקי, טרי ואפילו יוקרתי.

Ronnie*

New member
שלי - כל הכבוד... ../images/Emo45.gif

יש כאן דברים שנראים ממש טעימים...

nokybabe

New member
חייבת חייבת חייבת

אני אומנם הגעתי לכאן במקרה אבל אני חייבת פשוט חייבת את המתכון של פאדג´ שוקולד לבן מודה מראש ומקרב לב

shelycat

New member
באותה תמונה של חטיפי הדבש........

באותה תמונה של חטיפי דבש ופצפוצים יש גם את פאדג שוקולד הלבן

dorlim

New member
שכנעת אותי סופית לקנות את הספר ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על ההשקעה ואחלה רעיונות יש פה - נראה לי שאנחנו הולכים השנה על סלסלה שתכיל מטעמים מעשה ידינו
תודה לכולם על הרעיונות

אתי@

New member
לימור, הבנתי שגם הספר

"מתנות מהמטבח" של גיל חובב הוא בסגנון הזה. הוא יותר גדול ויש בו הרבה יותר מתכונים, ואני מניחה שהמחיר בהתאם

rinutza

New member
נכון, הספר של גיל חובב הוא בדיוק

בשביל המטרה הזו של להכין מתנות במו ידינו - הוא ממש אחלה ומאד צבעוני, מה שמוסיף לכיף.

dorlim

New member
אני אגיע היום לחנות ספרים ומבטיחה

לעדכן אתכם בממצאים

יעלי2

New member
אם יש משהו שאני רוצה

זה מטבח מסודר עם נישה סגורה עם זכוכית (כמו מדף עם סגירה) ובו אשים את ספרי הבישול שלי. אולי ככה אני אתחיל להשתמש בהם! יש לי די הרבה ספרים, ויש לי עוד כמה בקנה שאולי אני אבקש לחג... אבל הם "קבורים" בארונית אטומה במטבח. להוציא ספר זה ממש סיפור בפני עצמו. בזמן האחרון קבלתי (דרך חב´ כרטיסי אשראי) ספר בישול צמחוני במתנה. אחלה ספר עם הרבה הצעות מדליקות. והתפנקתי עם ספר במבצע של רשלינקה (מטבח ספרדי ירושלמי). אז צריך להתחיל לעשות מהם משהו... בקיצור רצון טוב יש, אבל זמן ומוטיבציה קצת פחות. נ.ב. כבר שבוע יש לי דלעת וגבינת ריקוטה במקרר מתוך כוונה להכין רביולי. נקווה שאני יעשה עם זה משהו לפני שיתקלקל. (ואני בכלל אוהבת בטטה).

למעלה