למי שרוצה...

yaelelele

New member
שאלונת....

אני לא יודעת אנגלית... מישהו יכול לפרש לי את הספוילר בעברית או בספרדית

moria007

New member
אני יכולה לנסות...

בפרומו לעונה הבאה: בכתוביות כתוב: "ביולי היא חוזרת.... עם שינויים... גדולים... פנים חדשות..." הדיבורים: דייב לטס: כמה זמן את מכירה את ניק?" ניק לטס: "את בטוחה שאת רוצה להקשיב לו?" דייב לטס: "אני פשוט לא רוצה שתיפגעי" רוז (כנראה) לסטיבי: "באתי לחיות איתך" טס לניק: "אם מישהי הולכת להיות אם ילדיך- זאת תהיה אני" בפרומו של ניק וטס: (בזמן הנסיעה טס נזכרת בעבר שלה עם ניק), בסוף היא מגיעה והם מדברים: טס: בכל זאת היו לך את כל החלקים" (לבית העץ שהוא בונה) ניק: רק הייתי צריך לנסות חזק יותר, הכל מסתדר, טס, אנחנו רק צריכים לעשות שזה יעבוד" טס: אמרת שהכל יהיה בסדר, אבל לא האמנתי בך, אם אני לא בוטחת בנישואינו שישרדו את זה, אז איזו תקווה יש לנו?..." (מתחבקים ומתנשקים) טס: "אנחנו יכולים לעשות שזה יעבוד, נכון?" ניק: "כן, תבטחי בי, אני אוהב אותך כל כך..." טס: אני יודעת, אני אוהבת אותך גם..." זהו!!!! אז תגידי לי את מה זה אומר, הוא עוזב או נשאר???????? אני משתגעת!!!!!!!!!!!!!

moria007

New member
וואו!!!!!!!!!!!!!!

אין לי מילים!!!! איזה מרגש! אוף!!!!!!!!! אני לא יכולה לחכות!!!!!!! מישהו יודע מתי העונה הזאת מגיעה לישראל?????? אני אעבור לאוסטרליה אם צריך!!!!!!!!
!!!!!

נועה167

New member
חחחחח

כן גם אני!!! אני מקווה שלא יחכו עד שנה הבאה!! כי אני אולי לא אהיה בבית יותר חח אז יאללה הולמרק נוו

למעלה