למי ששאל על עברית ב-S9

יאיר B

New member
למי ששאל על עברית ב-S9

כרגע, עם גרסת הקושחה האחרונה (מספר 2.30) אין בנגן עברית (כלומר עברית היא לא אחת מהשפות שניתן לבחור). לכן במצב אנגלית הנגן מציג עברית הפוכה.
בתקווה לשינוי בקרוב...

יאיר B

New member
אני מקווה (פרסמתי כדי שידעו).

מקווה שבוע הבא לעלות עליו ביקורת...

יאיר B

New member
אל תקנא, אני צריך להחזיר אותו

משהו מוזר שראית היום: עדכנתי את הקושחה שלו לגרסא האחרונה (2.30). בגרסא הזאת קואון העלימה את האפשרות לדפדף באלבומים (כמו הקאבר פלואו של איפוד). במקום זה הוסיפו לחצן על המסך שמאפשר לבחור בין לראות את כל התמונות של הדיסקים אחד ליד השני ולבחור דיסק אחד מהם או אפשרות אחרת היא להשתמש בסנסור כדי להעביר שיר קדימה-אחורה ע"י "זריקה" של המכשיר קדימה או אחורה. האפשרות השלישית היא ביטול של הסנסור. אני יותר אהבתי את האפשרות של הקאבר-פלואו כמו באפל וחבל שביטלו אותה

stardust19

New member
היי אנשים- מזמן לא הייתי פה

אבל אני מעדכן מדיי פעם דרך ה-RSS מה קורה פה בפורום
בכל מקרה אני רואה הרבה שאלות בנוגע ל- S9. בתור אחד שרכש אותו לא מזמן הוא נגן מעולה. עונה בדיוק על כל הציפיות שלי מאחר וה"לבנה" שלי (IRIVER H320 ) כבר שבק חיים. אשמח להעלות עליו ביקורת אבל ייקח לי קצת הרבה זמן כי אני לא תמיד נמצא מול החשב (עבודה...)

or121210

New member
מקנא גם בך../images/Emo3.gif

יש לך כמה מילים לומר עליו מההתנסויות הראשוניות?

יאיר B

New member
אוו, הנה מישהו מהעבר...

מה קורה איתך היום? טוב לדעת שה-RSS עובד בפורומים. חבל לשמוע על האיריבר (היה מכשיר טוב
). אבל יש לך S9 שזה ה-דבר היום. אני כמובן אשמח לשמוע ביקורת עליו (כשיהיה לך זמן).

למעלה