למי ששאל...

gabrielle

New member
למי ששאל...

מחר בשעה 14:30 בערוץ ביפ יש את הפרק *האחרון* של העונה ה-4 " 15 במארס" אז למי שרוצה לראות, את אחד המבצעים היפים ביותר של גבריאל, שיהנה... במובן מסויים- הנאה, במובן אחר...

ברודי

New member
אבל איך זה יכול להיות?

אם ההר לא בא אל WHOOSH אז WHOOSH יבוא אל ההר (הפתגם נשמע יותר טוב עם מוחמד...) צילמתי לך את זה- (קישקשתי קצת מסביב כי שיעמם לי...) מה שרשום להם באתר לא הגיוני לפי מה שאת אומרת!!!

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחח- מצחיקה

זה יכול להיות@!!!! ----------- נווווווווווו זה לא הגיוני שדה גה וו זה הפרק האחרון... התבלבל תהם משהו... הרי עובדה שביפ שידר את זה ככה וזה גם לא מסתדר לפי ההגיון שישמו את הצליבה באמצע עונה! חחחח * משועשעת למראה ה"צילום" *...

THEchosen1

New member
מכיוון שאין מצב שמישהו יענה לי היום

אני יניח שהפרק מחר זה סיום עונה 4 , לא הבנתי בהודעות למעלה .. טעות של מי .. ? לא משנה זה כבר לא יהיה רלוונטי מחר... אז אני יסדר לי הקלטה בטוחה... בכל מקרה... ותודה על המידע ירדן , זה באמת טוב שאתם מציינים פה בפורום אירועים שונים אחרת לא הייתי יודעת ואז הייתי מתבאסת ...

בתקווה לעשות קצת סדר בבלאגן...../images/Emo13.gif

De Ja Vu All Over Again הוא אכן הפרק האחרון בעונה הרביעית כמו שהתפרסם ב"ווש" ובכל אתר זינאי שמכבד את עצמו. פשוט ב"ביפ" עשו בלבול בסדר של הפרקים, וזה לא משהו חדש אצלם, הם עשו בלבול גם בעונה הראשונה וגם בעונה החמישית...ובפעם הראשונה שהם שידרו את העונה הרביעית, במקום לשדר את הפרק השני Adventures in the Sin Trade 2 הם שידרו בכלל את הפרק Fins Femms & Gems שהוא מהעונה השלישית...אז אין מה לדאוג, זה פשוט בלבול של ערוץ ביפ...

סדר בבלגאן

במקור Deja Vu לא היה אמור להיות משודר כפרק האחרון של העונה, אלא כפי שהוא שודר בזמנו בערוץ 3 (ואני משער שגם בביפ). אז למה בכל זאת כל אתר זינאי אמריקאי, והרבה מאד זינאים אחרים, בטוחים שהפרק הוא האחרון? עד כמה שאני יודע, לפני שידורו של הפרק היו בעיות עם וועדת המידרוג האמריקאית, שלא אהבו את הרמזים של ´אשה בגוף של גבר´ ולהפך, או משהו בסגנון, וזה עיכב את האישור של הפרק. עקב כך, מפיצי הסדרה היו צריכים לשלוח לשידור את הפרק הבא ברשימה, שכבר היה מוכן, וכדי לא לפגוע ברצף הפרקים עוד יותר ממה שהוא כבר נפגע, שמו את Deja Vu בסוף. אבל בגלל שהאולפנים מוכרים את הסדרה לחו"ל על פי שיקול דעתם האישי, כשהסדרה נמכרה לערוץ 3, לביפ, ולכל שאר הערוצים שמשדרים את הסדרה שאינם אמריקאים, הם מכרו את זה לפי הסדר המקורי - ובו Deja Vu הוא באמצע העונה.

ברודי

New member
אהההה

בנתי! אבל זה הרבה יותר הגיוני עם Deja Vu לא בתור הפרק האחרון ראיתי רק את הסוף של הפרק האחרון בעונה היום (רצתי כל הדרך מביה"ס) וזה בהחלט נראה הגיוני יותר לפרק סיום עונה!! (למישהוא בא לכתוב מה יהיה בתחילת העונה ה-5?)

למעלה