למי ששכח ולמי שלא יודע... שילדת T-1 למכירה......וגם מזלג של אודיסיי.....
מ מי משתמש לי בשם New member 19/9/04 #1 למי ששכח ולמי שלא יודע... שילדת T-1 למכירה......וגם מזלג של אודיסיי.....
W wl21 New member 19/9/04 #2 כמה אתה מוכר...... את השילדה והמזלג איזה מזלג מה המצב שלו יש לו הכנות לברקסים?
מ מי משתמש לי בשם New member 19/9/04 #4 המזלג.... של חברת ODYSSEY ורט,מעמדים לברקס. 41 THERMAL אחריות לכל החיים והוא בצבע שחור.... והמחיר 300.... אם חסר לך עוד פרט אנא שאל וקבל תשובה...
המזלג.... של חברת ODYSSEY ורט,מעמדים לברקס. 41 THERMAL אחריות לכל החיים והוא בצבע שחור.... והמחיר 300.... אם חסר לך עוד פרט אנא שאל וקבל תשובה...
L Live TO Ride New member 19/9/04 #3 עומר...זה אבי..מב"ש תשמע בקשר לצמיג....תחזיר לטל את הכסף...זה עלה ..(נראה לי) איזה 100-110 שקל...לא זוכר
עומר...זה אבי..מב"ש תשמע בקשר לצמיג....תחזיר לטל את הכסף...זה עלה ..(נראה לי) איזה 100-110 שקל...לא זוכר
מ מי משתמש לי בשם New member 19/9/04 #5 יא משוגנע! אמרנו שאתה קונה לי אותו מתנה על חוסר האחריות שלך... בזה שהבטחטת לקנות את השילדה ובסוף ביטלת....
יא משוגנע! אמרנו שאתה קונה לי אותו מתנה על חוסר האחריות שלך... בזה שהבטחטת לקנות את השילדה ובסוף ביטלת....