למי ששם

Hide and Seek

New member
למי ששם ../images/Emo23.gif

נכון בפרק הראשון של או סי שסנדי מחזיר את ראין לבית שלו אז הם עוברים כזה לייד מריסה שהיא עומדת ברחוב.... ובפרק האחרון שראין עוזב אז הוא שום עובר כזה עם האוטו של לא זוכר איך קוראים לה.... טוב אז מה שאני מנסה להגיד זה שזה מין סגירת מעגל

Angelus

New member
כן.. זה היה כל הקטע אני חושב

כאילו הכל בעצם חוזר להיות מהתחלה.. התחלות חדשות
אהבתי דווקא.

Aviad1987

New member
אותו דבר גם

הבגדים שריאן לבש שהם בדיוק אותם בגדים איתם הוא הגיע לבית (לא שהוא ממש גיוון במהלך העונה אבל הבנתם
)

ועוד כמה נקודות:

מרגע שראיין הגיע לניופורט הוא עבר מעוני לעושר מחיים ללא משפחה לחיות עם אחת המשפחות הכי מגניבות שיש. למריסה קרה תהליך הפוך- היא עברה מעושר מופלג לבערך עוני (היא לא ממש עניה אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) ומחיים עם משפחה מאושרת לגירושים כואבים. בסוף העונה הרשונה- הגלגל מתהפך שוב ראיין חוזר לצ'ינו הוא עוזב את המשפחה היחידה שאי פעם היתה לו וחוזר לחיים הקודמים שלו. מריסה בעקבות הנישואים של ג'ולי חוזרת לחיות חיי עושר. גם סת' שלפני בואו של ראיין שהיה ללא חברים וללא אהבה חוזר עכשיו לאותו מצב. לדעתי הסיום פשוט גאוני- אין משהו שלא חשבו עליו !! הכותבים של הסדרה ממש עשו עבודה מעולה

POISEN G

New member
והטיפשים...../images/Emo58.gif (הכותבים)

החזירו עוד את הכל בעונה השנייה ריאן חזר למשפחה המגניבה מריסה להיות ענייה כביכול (כיילב בכל זאת במצב זוועה אבל יהיה טוב) וסת' מגניב... כל אלו חזרו בקיצ'

Sole Survivor

New member
נצלש

אם כבר מדברים על הקטע הזה...אז הקטע סיום של העונה היתה מאד יפה....במיוחד עם השילוב של השיר.... ואיזה חמוד סת' שהיה עצוב שריאן הלך והלך לשוט לו.. ודרך אגב איך קוראים לשיר שבאותה סצנה?

Hallelujah - Jeff Buckley

היה את השיר הזה גם בפרק השני שריאן בבית לדוגמא ומריסה מבקשת ממנו להשאר והוא אומר לה ללכת (שניה לפני שלוק מופיע )

Sole Survivor

New member
תודה רבה

טוב אני לא ממש מעריצה מההתחלה ראיתי אולי מהעונה רק שהיה הפרק של החג מוד ניראה לי ומריסה הכירה את אוליבר.. אוליבר יחזור בעונה השנייה?

saharman

New member
אמ פחות או יותר*ספוילר* (לא עובדלי)

אני חושבת שזה היה יותר רמז.... כי בפרק ה-1 כולם היו בטוחים שהוא לא יחזור... והפלא ופלא פרק אחרי הוא חזר... אז עכשיו אחרי שכבר היה ברור לכולנו שהוא לא יחזור והוא הולך להקים משפחה עם תרזה .. אז אולי זה רמז למה הולך להיות.... חוצמזה שזה מין סגירת מעגל....

למעלה