למי שתהה... אז ככה נראה חדר העבודה של טרי -
ו ויימס New member 12/6/09 #2 Oh boy, בהתחלה חשבתי, "היי, זה יותר נורמלי ושפוי ממה שציפיתי- אה, בעצם לא." זה נראה כאילו הוא מנסה להשתלט על העולם.
Oh boy, בהתחלה חשבתי, "היי, זה יותר נורמלי ושפוי ממה שציפיתי- אה, בעצם לא." זה נראה כאילו הוא מנסה להשתלט על העולם.
G Grany Weatherwax New member 12/6/09 #3 כן, זה נהדר ראיתי כבר את ששת המסכים האלה בסרט דוקומנטרי על האלצהיימר שלו. הוא אמר: Why am I using six screens? Because I can't use eight
כן, זה נהדר ראיתי כבר את ששת המסכים האלה בסרט דוקומנטרי על האלצהיימר שלו. הוא אמר: Why am I using six screens? Because I can't use eight
B brother dooropener New member 12/6/09 #4 למה הוא צריך שישה מסכים?! השרשור ה"רשמי"! כדי לבדוק מהי מגבלת גודל האותיות בוורד
א אוקטרין New member 12/6/09 #5 כדי... לעבוד על חמישה ספרים במקביל, ובמסך השישי לשחק Half Life 2... זה באמת כיף לעבוד עם כמה מסכים. היה לי מחשב כזה בצבא, במסך אחד הייתי עובד ובשני היה תמיד פתוח mspaint .
כדי... לעבוד על חמישה ספרים במקביל, ובמסך השישי לשחק Half Life 2... זה באמת כיף לעבוד עם כמה מסכים. היה לי מחשב כזה בצבא, במסך אחד הייתי עובד ובשני היה תמיד פתוח mspaint .
ו ויימס New member 16/6/09 #13 כי... כשזה עובר לשומר מסך, הוא רואה את ההשתקפות של עצמו, ואז זה כאילו שיש לו שישה חברים שנראים בדיוק כמוהו. 0_0
כי... כשזה עובר לשומר מסך, הוא רואה את ההשתקפות של עצמו, ואז זה כאילו שיש לו שישה חברים שנראים בדיוק כמוהו. 0_0
L limilu New member 13/6/09 #6 "היי, טרי, מה אנחנו הולכים לעשות הלילה?" וגם: : "אתה חושב מה שאני חושב?" : "כן, טרי, אבל מה נעשה עם חמישה ליטרים של גבינה מותכת וכדור באולינג?" : "לא, פינקי."
"היי, טרי, מה אנחנו הולכים לעשות הלילה?" וגם: : "אתה חושב מה שאני חושב?" : "כן, טרי, אבל מה נעשה עם חמישה ליטרים של גבינה מותכת וכדור באולינג?" : "לא, פינקי."
L limilu New member 13/6/09 #7 +אני לא יכולה שלא לתהות כמה מאווררים/חשמל צריך בשביל לקרר את כל הקונסטרוקציה הזאת.
G Grany Weatherwax New member 13/6/09 #8 חשמל בעיקר. אקסטרא מאווררים לא צריך. אולי אחד שניים. מישהו צריך לשכנע אותו לעבור ל-Blackle...