למי שתוהה למה טראמפ הציע טרנספר

קודם כל אני מזכיר לכם שהוא הציע גם אקונומיקה נגד ה"מגיפה".

ז"א הגישה שלו היא הגישה הנאיבית,הוא מנהיג פופוליסטי,ולכן הוא צריך להציע לאנשים קודם את הפיתרון הפשוט יותר,

הנאיבי על גבול הביזאר(חומר ניקוי רעיל מאוד מאוד לאדם).

אם היה הגון היה אומר אני לא יודע מה הפיתרון,אבל אנשים לא אוהבים את זה כי זה נשמע להם חסר ביטחון.

בקיצור התוכנית הפוליטית לסגור את הפינה עם הטרנספר - יענו ניסינו,הערבים לא אהבו מסעודיה ועד הפלסטינים.

מתקדמים הלאה.

מה באשר להצהרה של הימין,מה שמרבו הביא,שקרוב ל80- 90 אחוז מהעזתים רוצים טרנספר?

את זה נדע לא נדע לעולם כי לא יעשו משאל.

Harrington

Well-known member
מנהל

ז"א הגישה שלו היא הגישה הנאיבית,הוא מנהיג פופוליסטי,ולכן הוא צריך להציע לאנשים קודם את הפיתרון הפשוט יותר,

אם היה הגון היה אומר אני לא יודע מה הפיתרון,אבל אנשים לא אוהבים את זה כי זה נשמע להם חסר ביטחון.

בקיצור התוכנית הפוליטית לסגור את הפינה עם הטרנספר - יענו ניסינו,הערבים לא אהבו מסעודיה ועד הפלסטינים.

מתקדמים הלאה.

בלי להתייחס לדחקה על האקונומיקה, אין שום דבר ביזארי במיוחד בהצעת הנשיא האמריקאי. נזכיר שחילופי אוכלוסין בוצעו פעמים רבות ברחבי העולם כדי לפתור סכסוכי מקרקעין. כל עוד זה נעשה בהסכמה ולא בכפיה, אין בזה שום פסול. אגב, בעבר זה נעשה גם בכפיה כידוע, בין השאר כאן אצלנו, אלא שאז דובר על יהודים וזה לא מפריע לאיש כמובן.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין הסכמה ואתה יודע את זה
אז חדל .......
חולק עליך. לדעתי רוב רובם של תושבי רצועת עזה ישמחו מאוד להגר משם אם הדבר יתאפשר להם ותינתן להם אפשרות מחיה נורמלית במקום אחר. זה ש(גם בעניין הזה)השמאל הישראלי ממציא עמדות לאחרים ומתוך כך מסרב לאפשר להם לשפר את חייהם, בזה אין כל חדש. אבל את ה"חדל" אציע שתשמור לעצמך.

Harrington

Well-known member
מנהל
תגיד, במנגנון הזה שאתה מדבר עליו
יהיה גם דו שיח עם אלה שיהיו מאוד שמחים להגר
או שאתם תקבעו בשבילם כמה שמחים הם אמורים להיות ?
אני לא יודע דני יקר. המונח "בהסכמה" לא ברור לי בשפה העברית. הוא קשה מדי להבנה ודברי למעלה לא מובנים דיים, ככל הנראה כי מדובר בהחלטה שלי ולא אחת שקיבלת עבורי, כדי ללמוד ממנה את המענה לשאלת העקיצה שלך.

או במילים אחרות: שמא אולי בכל זאת ננסה דיון ענייני? כי שאלות-עקיצות סתמיות וחסרות משמעות שהתשובה עליהן ברורה מראש, איך נאמר, לא כל כך עושות לי את זה למען האמת.

לגופו של עניין: כפי שאמרתי כבר, אני גם לא רואה בעיה מיוחדת עם טרנספר שלא מרצון ובנסיבות העניין זה נראה לי כמו משהו שאפשר לחשוב ולדבר עליו. אולם כפי שכתבתי כבר כמה וכמה פעמים, מאחר ואני סבור שרוב משפחות הרצועה תרצנה לעזוב, אולם בניגוד למחנה שלך אינני יודע לקבל החלטות כאלו במקומם, ברי שיהיה צורך לשאול אותן. בפשטות: לתת לכל משפחה את הבחירה האם להמשיך להתגורר ברצועה תוך לקיחה בחשבון שהמלחמה העצימה יכולה להתחדש/להימשך, או לעבור למדינה אחרת בה היא תקבל מקום מגורים וכו' ולפעול בהתאם. מקווה שזה עונה על השאלה.

עם זאת כאמור, גם אם זה לא יעבוד בשיטה הזאת והדבר יוחלט עבורם, אני לא בטוח שאתנגד לכך. בוודאי שאראה בזה משהו לגיטימי בניגוד לכל מיני טענות שהושמעו (גם מבחינת לגאליות) בנסיבות העניין.

Henry0

Well-known member
טראמפ של הכהונה השניה, זה לא טראמפ של הכהונה הראשונה.

לכהונה הראשונה טראמפ הגיע לא מוכן, בלי צוות רציני,
שפך שטויות על ימין ועל שמאל,
והפך עצמו לליצן הטיפש והשקרן של כל העולם הדמוקראטי.
המותג של ארה"ב הידרדר קשות,
כאשר הגישה היא שרק אמריקאים אידיוטים מסוגלים לבחור בנשיא בתת הרמה הזו.

אני בטוח שטראאמפ לא נהנה מהתדמית שלו, ומהתדמית שהוא יצר לארה"ב
הוא צבר ניסיון לא לאמר בכל שניה כל שטות שעולה על דעתו,
הוא הקיף עצמו כעת באנשים יותר רציניים,
וכל דבר שהוא עושה כעת, היה מתוכנן זמן מראש.

כמובן שבעתיד ה"טראמפ" יקפוץ ממנו,
אבל זה כבר לא יהיה בכמויות אסטרונומיות כמו בכהונה הראשונה שלו.

נערך לאחרונה ב:

lemner40

Well-known member
טראמפ של הכהונה השניה, זה לא טראמפ של הכהונה הראשונה.

לכהונה הראשונה טראמפ הגיע לא מוכן, בלי צוות רציני,
שפך שטויות על ימין ועל שמאל,
והפך עצמו לליצן הטיפש והשקרן של כל העולם הדמוקראטי.
המותג של ארה"ב הידרדר קשות,
כאשר הגישה היא שרק אמריקאים אידיוטים מסוגלים לבחור בנשיא בתת הרמה הזו.

אני בטוח שטראאמפ לא נהנה מהתדמית שלו, ומהתדמית שהוא יצר לארה"ב
הוא צבר ניסיון לא לאמר בכל שניה כל שטות שעולה על דעתו,
הוא הקיף עצמו כעת באנשים יותר רציניים,
וכל דבר שהוא עושה כעת, היה מתוכנן זמן מראש.

כמובן שבעתיד ה"טראמפ" יקפוץ ממנו,
אבל זה כבר לא יהיה בכמויות אסטרונומיות כמו בכהונה הראשונה שלו.
אנחנו כבר רואים אותו נסוג מדברים שאמר
ותהיה בטוח
שבדיוק כמו בקדנציה הקודמת
כל פעם שתהיה בעיה כלשהיא, הוא יעיף את האנשים שהיו בתחום
ויגיד שהם האשמים
ובסוף הקדנציה, כל האנשים שהתחילו אותה, כבר לא יהיו במערכת
בדיוק כמו בפעם שעברה

marabo

Well-known member

מתקדמים הלאה.

אתה מוזמן לבדוק.
חותם לך שאם פותחים את מעבר רפיח חופשי עזה מתרוקנת כמו אמבטיה מלאה שפתחו לה את הפקק

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מוזמן לבדוק.
חותם לך שאם פותחים את מעבר רפיח חופשי עזה מתרוקנת כמו אמבטיה מלאה שפתחו לה את הפקק
יש בר דעת או גולש/ת שלא כותב מתוך רצון לקדם את הא'גנדה שלו והנרטיב שהוא מאמין שצריך לקדם, שלא מבין את זה? יש בר דעת בעולם שלא מבין את זה?

אתה מוזמן לבדוק.
זה שהם עוברים זמנית למצריים אם היו נותנים להם תאורטית,לא אומר שהם ויתרו על עזה וגם לא על ישראל.

הרי המצב שם גרוע עכשיו.

למעלה