למי שתוהה מה קורה איתי...

מצב
הנושא נעול.

אז כזכור לכן, לקחנו הפסקה לצורך טיפול בבעלי בתוספי מזון טבעיים. בתום 3 חודשים מלקיחת הכדורים (סוף מרץ), נכנסתי להריון באופן טבעי, שהחזיק שבוע ימים.(עוד כימי אחד לאוסף - אבל הפעם באופן טבעי) האמת ששמחתי כי עבורינו זה סימן טוב שאכן יש שיפור בזרע.עדיין לא עשינו שום בדיקות זרע, ורצינו להתחיל טיפולים החודש (מאי), אך לצערי בעלי נאלץ שוב לנסוע מטעם העבודה לחול ל 3 שבועות, כך שמן הסתם נתחיל במחזור הבא. האמת שכבר נחתי מספיק וכבר "מדגדג" לי לחזור לטיפולים. מקווה שהזמן יעבור מהר.

בעיני אלו חדשות טובות

אז כזכור לכן, לקחנו הפסקה לצורך טיפול בבעלי בתוספי מזון טבעיים. בתום 3 חודשים מלקיחת הכדורים (סוף מרץ), נכנסתי להריון באופן טבעי, שהחזיק שבוע ימים.(עוד כימי אחד לאוסף - אבל הפעם באופן טבעי) האמת ששמחתי כי עבורינו זה סימן טוב שאכן יש שיפור בזרע.עדיין לא עשינו שום בדיקות זרע, ורצינו להתחיל טיפולים החודש (מאי), אך לצערי בעלי נאלץ שוב לנסוע מטעם העבודה לחול ל 3 שבועות, כך שמן הסתם נתחיל במחזור הבא. האמת שכבר נחתי מספיק וכבר "מדגדג" לי לחזור לטיפולים. מקווה שהזמן יעבור מהר.
בעיני אלו חדשות טובות
למרות שהסוף לא היה שמח. זה סימן שהעניינים עובדים כמו שצריך ומה שנשאר זה עוד קצת מזל (עם קצת עזרה...) וליפול על הביצית הנכונה עם הזרע הנכון ברגע הנכון. ומי יודע? אולי אפילו בלי עזרה? אני ממש סקרנית לשמוע את תוצאות בדיקת הזרע כשתבצעו אותה. אצלנו בזמנו היה שיפור ניכר לאחר לקיחת התוספים למיניהם, וכשהתוצאות לאחר מכן לא היו כל כך יפות, התברר לי שאיש די התרשל בלקיחתם באותה התקופה.... אז יופי שאתם חוזרים לחתור בקרוב. חבל שהנסיעה (שלושה שבועות
!) נתקעה לה בדיוק באמצע, אבל נקווה שבחודש הבא יסתייע. נצלי לך את הזמן שנותר עד אז לעוד אגירת כוחות ולעשיית כל אותם הדברים שאסור בהריון, כי בקרוב לא תוכלי לעשותם יותר!

אמאלה2

New member
זה נשמע כמו צעד ראשון בדרך הנכונה

בדיוק כמו שאת כותבת - הכל עובד, אפילו באופן משופר
והנה עוד קצת תיכנסו לעניין במלוא המרץ בתקווה שההצלחה קרובה מתמיד. אני בכל אופן כרגיל מחזיקה אצבעות

1029

New member
באיזה כדורים מדובר? תודה

בדיוק כמו שאת כותבת - הכל עובד, אפילו באופן משופר
והנה עוד קצת תיכנסו לעניין במלוא המרץ בתקווה שההצלחה קרובה מתמיד. אני בכל אופן כרגיל מחזיקה אצבעות
באיזה כדורים מדובר? תודה

הנה המידע על תוספים לשיפור הזרע

באיזה כדורים מדובר? תודה
הנה המידע על תוספים לשיפור הזרע
גרסה אחת באנגלית מאתר בריאות אלטרנטיבית אמריקאי ושנייה בעברית מאתר סולגאר ישראל. יש בשניהם רשימות ארוכות מאוד של ויטמינים, תוספי מזון וצמחי מרפא שעשויים להשפיע על טיב הזרע. לא ממש אפשרי (פרקטית וכלכלית, הדברים האלה נורא יקרים ולא מסובסדים!) לקחת את כולם. כדאי להתייעץ עם נטורופאט/ית או לפחות עם היועץ/ת בחנות הטבע מה לקחת. בכל מקרה, נדמה לי שתוספת אבץ היא חובה. עוד נקודה חשובה לידיעה היא שלוקח לפחות 3 חודשים עד שרואים השפעה, כי זהו אורך מחזור יצירת הזרע באשכים. שיהיה בהצלחה, ואשמח אם תדווחו על תוצאות.

רחל5

New member
הריון ספונטאני כזה?

הריון ספונטאני כזה?
זה לא ההריון הספונטאני הראשון שלך, נכון? מצטערת לשמוע שהוא לא התפתח, אבל מקווה שהבדיקה תראה שיפור והתקווה תחזור. בינתיים גם אני איתך בסירה. בעלי שוב נסע לחו"ל דוקא בימי הביוץ שלי. מאוד השתדלנו לכוון את הנסיעה הזו, אבל המחזור שלי התקצר במפתיע בשלושה ימים. אם התוספים עזרו, אשמח לשמוע שוב מה בדיוק הוא לקח.

זה השני. הראשון היה לפני 12 שנים

הריון ספונטאני כזה?
זה לא ההריון הספונטאני הראשון שלך, נכון? מצטערת לשמוע שהוא לא התפתח, אבל מקווה שהבדיקה תראה שיפור והתקווה תחזור. בינתיים גם אני איתך בסירה. בעלי שוב נסע לחו"ל דוקא בימי הביוץ שלי. מאוד השתדלנו לכוון את הנסיעה הזו, אבל המחזור שלי התקצר במפתיע בשלושה ימים. אם התוספים עזרו, אשמח לשמוע שוב מה בדיוק הוא לקח.
זה השני. הראשון היה לפני 12 שנים
וכמובן אשמח לשתף את כולכן אם התוספים אכן עזרו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה