למי תודה למי ברכה?

למי תודה למי ברכה?

מה קורה פה? כולם עסוקים? חשבתי לנחות על מצע המילים שלכם, ונחבטתי בחצץ... אאוצ', איפה האחראי על טקס הזובור?
יום מרענן לכולכם, בא-תי להו-שיט עז-רע!!!

אגב...

הגעתי הנה בדרך חתחתים, תיפלו מהכסא אחרי שתשמעו את הספור. ובינתיים שוטפת עיניים בקריעת-המפה (הישנה), בקריאת-המפה (כאן)ובניתוח "מפץ-הדרכים"...
איפה מתכנסים לסיור המודרך? אופסססס... ישנו מדריך כזה או שאאלץ להשתמש ב"דמיון-מודרך"?

אלמרה

New member
בבקשה!! מצטער על האיחור...

הנה לך תקריב מכובד דיו... (מקווה שאוהבת מתוקים) תתנהגי יפה? לא נעשה לך זובור בכלל... לי לא עשו...

יאמי יאמי../images/Emo25.gif

מתוקים זה השטח שלי
טוב שהגעת, התייאשתי מהמחשבה שאאלץ להסתפק בתה {איכסה} על לימון...
ומה באשר לזובור? דווקא התכוננתי "לפי הספר"... אפילו לא התקלחתי ולא חפפתי... חבל, איזה פספוס...

אלמרה

New member
טוב בהתגרות ואתגר כזה... אני חייב..

אז את מוזמנת לטריבונה שלי... בשום אופן לא לחפוף... והמקלחת היא חלק מהזובור כך שאת בעצם מוכנה... אני גם מתכוון לשפם בתי שחי ומפשעות... הכל הכל עלי!!! תתיצבי פה מיד!

ד נ י ת3

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה (ומזל שבאת לעזור.. כבר התחלתי לדאוג, להכין לך תה עם לימון?|)

לא במיוחד../images/Emo10.gif

אוהבת לימון, אבל הצירוף מזכיר לי שפעת בבקתה מטה לנפול, בסמטאות העיר העתיקה... והמטר דולף דרך התקרה... אחחחח... היו ימים... סתאאאאאאם... תוסיפי מעט מנטה או נענע?
רצה לסידורים, אהיה פה בערב.

ד נ י ת3

New member
מוכנה להוסיף

אפילו בסקוויט בצד. רוצי לסידורים, בנתיים התה מתקרר. (עד שהכנתי אותו...)

ד נ י ת3

New member
מה פולניה, מה?

אני הולכת להכין תה, טורחת, מחממת מים, טורחת, מערבבת והיא בסוף לא תשתה אותו. זה ממש לא פולניות.

נראה לי שאנחנו שוב נסחפים לנישה

הזאת - וכעת במסע פרסום גורף : "פולניה - והמצרים חושבים שמכת בכורות היה שוס....."

magenta73

New member
עסוקים... עסוקים...

עבודה... משפט... (שניצחתי בו, בערך, כלומר בסוף לא היה משפט כי קיבלתי את הכסף), לימודים, הכנות ליומולדת... בלגן... זובור לא יהיה, רק אם תבקשי יפה.

נו, לפחות היום

עסוקים בשמחות, הא? אפשר להציע שורת בילויים לבזבוז "הכסף"? יש לי כמה רעיונות הור-סים!
בנות, לא לדאוג, הכל בגדר המותר והמוסרי.

magenta73

New member
לכי על זה...

אני מתכננת פשיטה על שנקין... עוד ג'ינס... עוד נעל... עוד חצאית... חולצה... רע זה לא עשה אפעם... + נשאיר איזו מאייה++ בצד לכמויות בלתי נדלות של אלכוהול משובחחחח

למעלה