למכור גם באיביי גם באטסי

gaya45

New member
למכור גם באיביי גם באטסי

האם אני בתור מוכרת יכולה למכור אותו מוצר גם באיביי וגם באטסי למשל ,זאת אומרת לאיביי או לאטסי אין בעיה אם זה ,אני לא עוברת על איזה תקנה שלהם אם אני מוכרת אותם מוצרים גם שם וגם שם?

Amiram_e

New member
אין קשר בין האתרים

ולכן אין שום בעיה חהציע את אותם המורצים בשני האתרים.
רק שימי לב:
באיביי , צריך לבדוק כל מקרה (מוצר) לגופו.
האם המוצר שאת רוצה למכור לא מוגן ב VERO? (אפשר לקל רשימה מגוגל, לכתוב EBAY VERO PROGRAM)
המשמעות היא ,שישנם מוצרים שאסור למכור בכלל (לדוגמה מוצרי דיסני)
ישנם מוצרים שאסור למכור בזירה- מדינה מסויימת (לדוגמה אופני ספשלייז, אסור למכור שלדות שלהם בארה"ב, בשאר העולם מותר)
ישנם מוצרים שכל עוד שתמכרי בכמות קטנה, לא תעלי על הרדאר. ברגע שיימכרו במאסות עלולים לחסום אותך. (לדוגמה מוצרי אדידאס / נייק)
כמוןבן שלא בכל הסיטוואציות שציינתי כאן, יש לך שליטה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה חושב שהיא מתכוונת למכור באטסי מוצרי אדידס / נייק?

או אופניים? הרי אטסי הוא אתר של עבודות יד, אם היא רוצה למכור באיביי מוצרים שהיא מוכרת גם באטסי, אלה לא יהיו מותגים, אז מה הקשר ל-VERO?
&nbsp

Amiram_e

New member
לא חושב כלום. נתתי דוגמאות מהתחום שלי

כתבתי לגבי איביי את ההערות האלה, לא לגבי אטסי. הבנת הנקרא.
שוב, אילו היו דוגמאות למגבלות של VERO
1. יש מצב שמותג חסום האופן גורף
2. יש מצב שמותג חסום רק בזירה מסויימת
3. יש מצב שמותג חסום רק כשנמכר בכמויות.
היא יכולה לקחת את הטיפים לאיזה מוצר שהיא רוצה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה כותב *לי* "הבנת הנקרא"?

ודאי שענית לגבי איביי, אבל התעלמת מהפרטים שהיא סיפקה. היא כתבה שהיא רוצה למכור באיביי את אותו מוצר שהיא מוכרת באטסי. מכיוון שבאטסי לא מוכרים מותגים (לא של נעליים ולא של אופניים...), התשובה שלך פשוט לא רלוונטית לשאלתה. היא לא שאלה באופן כללי אילו מוצרים מותר למכור באיביי; היא שאלה רק אם אין בעיה למכור בשתי הזירות במקביל...

trilliane

Well-known member
מנהל
בתור מוכרת את יכולה למכור כל מוצר היכן שבא לך

(בהנחה שאין איסור למכור את המוצר באותה פלטפורמה ובכפוף לתנאים הרלוונטיים, כמובן). מוכרים רבים משווקים את מרכולתם הן באיביי הן בפלטפורמות אחרות, בין היתר חנויות באתרים פרטיים משלהם ואף בחנויות פיזיות. רק שימי לב שאם את מוכרת במקביל את צריכה לדאוג לניהול מלאי מוקפד, כדי שלא תמכרי את אותו מוצר במקביל ותיתקעי בחוסר (אם את מייצרת לאלתר / לפי הזמנה, זו פחות בעיה, מן הסתם).

למעלה