למכור דברים באיביי..

mcGooo

New member
למכור דברים באיביי..

אני קניתי באיביי כבר הרבה פעמים, יש לי 40 פידבקים בערך יש לי כמה דברים שאני רוצה למכור יש לי כמה שאלות כמה אני כותבת שעולה המשלוח? נגיד לארצות הברית מישראל כמה עולה?(במטוס רגיל..) כמה עולה לאסיה\אירופה\אלינו(ישראל)? שאני שולחת דברים אני עוטפת אותם בארגז בבית או שבדואר הם עוטפים? תודה למי שעונה..

tomerol

New member
תשובה

כנסי לאתר הדואר ותראי מחירים. ואת עוטפת בבית.

Nunatak

New member
תשובות

במחיר של המשלוח את כותבת כמה שאת רוצה - את יכולה לקחת מחיר שהוא פי 10 יותר יקר מהעלות האמיתית או לשלוח בחינם, החלטה שלך. מחירים של משלוחים - יש מחשבון באתר של הדואר www.postil.com את אורזת לבד, אבל שימי לב שאם את מוכרת הרבה אז כדאי לך לקנות קרטונים/מעטפות מרופדות בכמויות גדולות דרך האתר של הדואר, זה יוצא איזה 60% פחות. למשל: מעטפה מרופדת קטנה עולה בדואר 3.20 ש"ח, אם את קונה דרך האינטרנט 100 מעטפות עולות לך 80 ש"ח. 0.8 ש"ח למעטפה במקום 3.2 - 75% הנחה.

tomerol

New member
איזה סיבה יש לקנות מהדואר?

סתם יקר. ללכת לאנשים שמייצרים קופסאות. זול מאוד מאוד. קניתי 50 קופסאות קטנות (משהו כמו 25*30*5) בחצי שקל לאחד.

Nunatak

New member
איפה אתה קונה?

חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי מחירים יותר זולים מהאתר של הדואר, למרות שחיפשתי רק מעטפות מרופדות.

מצטרף לשאלה...

אני קונה מוצרים מהמזרח ומבקש מהם שישלחו לי כל יחידה עם אריזה חיצונית למשלוח...הייתי מעדיף לקנות בארץ...

tomerol

New member
קופסאות

הנה לינק בדפי זהב לפרטים של החברה: http://www.d.co.il/969660/3960/ הם כמובן מעדיפים שיזמינו כמה שיותר, ואז המחיר נמוך יותר (אני מזמין קופסאות גם בלי קשר לאיביי). מומלץ להגיע אליהם ובדר"כ יש שם "שאריות" מהזמנות של אנשים אחרים. השאריות האלה נמכרות במחיר נמוך אם תהיו מספיק עקשנים.

למעלה