למכירה אומניבוסים באנגלית

Almost me

New member
למכירה אומניבוסים באנגלית

כל הספרים חדשים לגמרי, ניתן להזמין ספרים נוספים לפרטים נא לפנות ל- [email protected] THE LORD OF THE RING J.R.R. Tolkien – 3 in 1 OMINBUS 120 NIS ALVIN WANDERING (2-IN-1 OF ALVIN JOURNEYMAN AND HEARTFIRE) Orson Scott Card – 60 NIS THE EMPIRE NOVELS (3-IN-1) Isaac Asimov – 110 NIS THE SWORD OF SHANNARA TRILOGY Terry Brooks - 120 NIS ROBOTS AND MURDER (3-IN-1) Isaac Asimov – 110 NIS THE DARK ELF TRILOGY (3-IN-1) R.A. Salvatore – 100 NIS RINCEWIND THE WIZZARD (4-IN-1 VOLUME) Terry Pratchett – 110 NIS THE WORLD OF SHANNARA Terry Brooks and Teresa Patterson - 125 NIS

Rivendell

New member
סליחה רגע

אלו המחירים של החנויות. למה שמישהו יקנה אצלך כשאפשר באותו מחיר בדיוק (או יותר זול - בשבוע הספר יש 20% הנחה על הכל) לקנות בכל חנות?

Almost me

New member
אז ככה

אולי אני לא חנות, אבל אני מייבאת את הספרים במיוחד לשם מכירתם. כל הספרים הללו (לעניות דעתי) אינם נמכרים בצורתם הזאת בארץ (מלבד אולי שר הטבעות שראיתי אומניבוס כריכה רכה בארץ) יותר מכך ספרים "רגילים" שמחירם בסטימצקי כ-חמשים ש"ח נמכרים אצלי בכ-45 ש"ח ושוב אני כמובן מדברת על ספרים מיובאים שעלותם באמזון למשל היא 6.99 פלוס שבע דולר טיפול פלוס ארבע דולר נוספים על כל ספר. ושוב, אם תמצאי אחד מהספרים המוזכרים בארץ כאומניבוסים (מסתייגת משר הטבעות) אשמח אם תיידעי אותי

Wing Chan

New member
באמת לא ראיתי שום TP של

האלף האפל. *מצודת* :))) האלפים טועה הפעם.

Rivendell

New member
זהו, אני ראיתי את שה"ט

ואכן - בכריכה רכה ולא קשה
ובכל מקרה, תודה על ההסבר, עכשו יותר ברור לי ואכן נראה משתלם
.

Almost me

New member
יופי... ועכשיו כריכה רכה

The Chronicles of Narnia - 90 NIS Lord of the ring - 90 NIS כמו שאמרתי ניתן להביא כל ספר שרוצים במחיר הספר פלוס -4 דולר משלוח

Wing Chan

New member
הלו !

על לורד אוף דה רינג'ס הראשון בכריכה רכה אתה לוקח 90 שקל? ...

למעלה