למכירה אוסף מדהים של דיסקים קלאסיים + אופרות

wingi

New member
למכירה אוסף מדהים של דיסקים קלאסיים + אופרות

שלום לכולם, החלטתי בצער רב למכור אוסף למעלה מ-2000 דיסקים שצברתי ב10 שנים האחרונות ובחרתי בקפדנות כל אחד אחד. אין לי רשימה מסודרת של הפריטים אבל יש באוסף את כל הרפרטואר הקלאסי במיטב הביצועים, אוסף מעולה של בארוק, אופרות וגם מוזיקה מהמאה ה 20. כמה פריטים לדוגמא שקיימים באוסף: רחמנינוב - כל הקונצרטים לפסנתר עם אשכנזי (Decca) ואגנר - כל האופרות בביצועים של שולטי, קאראין (Von Karajan), קרל בהם, כולל כל טבעת הניבלונגים בקופסא עם 16 דיסקים (Decca) בטהובן - כל הסימפוניות עם קאראין (Deutsche Gramophone) באך - כל ההקלטות של גלן גולד מבצע באך (Sony) באך המיסה הגדולה, יוהנס פסיון, מתיאוס פסיון, הברנדנבורגים עם טון קופמן (Erato) שוברט - כל הלידרים עם דיטריך פישר דיסקאו (Deutsche Gramophone) שוברט - כל הסונטות עם וילהלם קמפף (Deutsche Gramophone) בטהובן - כל הקונצרטים לפסנתר עם וילהלם קמפף (Deutsche Gramophone) בטהובן - כל הסונטות עם וילהלם קמפף (Deutsche Gramophone) שומאן - כל היצירות לפסנתר עם וילהלם קמפף (Deutsche Gramophone) מהלר - כל הסימפוניות עם שולטי (Decca) אנטון וברן - כל היצירות בביצוע פייר בולז (Sony) ורדי - נאבוקו בביצוע סינופולי (Deutsche Gramophone) מוצרט - חליל הקסם בביצוע שולטי (Decca) וגם בביצוע ארנולד אוסטמן (למבינים) מוצרט - החטיפה מהארמון בביצוע קרל בהם (Deutsche Gramophone) קורט וייל - שבעת חטאי המוות בביצוע אוטה למפר (Decca) פנדרצקי - אופרה בביצועו (Sony) שימנובסקי - כל הסימפוניות (Decca) מונטורדי - מוזיקה ווקאלית בבצועים מעולים (בהוצאת opus 111) כל ההקלטות של הפסנתרן Jorge Bolet כל היצירות של המלחין Hans Werner Henze - מלחין מודרני (Deutsche Gramophone) קיימים המון פריטים והרשימה הנ"ל היא כמובן רק דוגמית. מחיר: 35 ש"ח לדיסק. לפרטים נוספים: 050-5212151 שי

yonti261

New member
למה את מוכר?

אלה ביצועים נהדרים ויש לך גם מבחר גדול.ולא יודע אם בדרך הזאת תמצא קונים.אני,לפחות,הייתי רוצה לראות את הדיסקים במו עיניי כדי לדעת באיזה מצב הם.

wingi

New member
הדיסקים במצב מצוין

אני מוכר מכיוון שאין לי מקום לאחסן אותם בדירה וגם לא 0 זמן פנוי להאזין. הורדתי לMP3 את חלקם ואני מסתפק בזאת.

GustavM

New member
תודה רבה שי!

הדיסקים במצב מעולה ובהחלט שיש מציאות... רוצו!

למעלה