למכירה! או החלפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindtraveller

New member
למכירה! או החלפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהלן חבר'ה מה קורה? אני רוצה למכור/ להחליף כמה דיסקים, אז אם מישהו מעוניין שיפנה בפרטי או שישלח לי אימייל ל- [email protected] אוקיי אז הנה הרשימה: סינגלים: Backstreet Boys - Larger Than Life Five + Queen - We Will Rock You X-Ecutioners - It's Goin' Down (הפרוייקט הצדדי של האנשים מלינקין פארק) אלבומים מלאים: אביב גפן - ממנטו מורי Audioslave - Audioslave Bon Jovi - Crush Emperor - IX Equilibrium Immortal - Damned In Black Infectious Grooves - The Plague That Makes Your Booty Move ...It's The Infectious Grooves Limp Bizkit - Three Dollar Bill, Y'all Limp Bizkit - Significant Other Limp Bizkit - Chocolate Starfish & The Hotdog Flavoured Water (special edition, includes bonus cd) Limp Bizkit - New Old Songs Moby - Play P.O.D - Satellite Papa Roach - Lovehatetragedy Puddle Of Mudd - Come Clean Rage Against The Machine - The Battle Of Los Angeles Staind - Break The Cycle System Of A Down - Steal This Album! The Offspring - Americana Tool - Lateralus כל הקודם זוכה!!!!!!!!!!

Vdrums

New member
וווווווואאאאוווווווווו

סינגל של הבקסטריט בויז!!! אני מחפש אותו בנרות. כמה אתה רוצה עליו?

Vdrums

New member
מה פתאום, שיעשה מכרז, מי שיתן

לו הכי הרבה יקח ת'סינגל

FLEA OWN

New member
איכס

מי רוצה סינגל של הבקסטריט בויס אל תדאגו אני יודע שזה בצחוק

ס-ל-י-ח-ה?!

הבקסטריט בוייז הם אלילי נוער שרמנטים ביותר! lee

the papercut

New member
אין לך טיפת חוש מוזיקה

הבקסטריט בויז הם להקהת רוק מוצלחת והם מסמלים את כול הרוקריות את האצמעות מחאה האי מיסחור(הם לא ממוסחרים)

מוזרררר

מישהו עם דיסק של ראג' אגינסט דה מאשין (האנטי מסחריות הכי גדולה של שנות ה90 בלי ויכוח בכלל וההופעה החייה בין הכי טובות שיש ) ושל בקסטריט בויז - שיא המיסחור - לא יודעים בכלל לשיר בטח שלא חיי - לא נראה לי שעשו הופעה בלי הקלטה.....

hoy1

New member
אחי

אתה בסדר , אתה מדבר על הבקסטריט בויס ? הם ממוסחרים?!

the papercut

New member
מה פתאום הם להקהת הרוק הכי

לא ממוסחרת שיש הוא השתגע למה שירצה למכור את הבקסטריט בויז הלהקה הכי טובה

למעלה