למכירה בהזדמנות

ברק!

New member
למכירה בהזדמנות

תקליט מקורי של "גבר הולך לאיבוד" במצב מ-צ-ו-י-י-ן יימכר לכל המרבה במחיר. הצעות לשרשר להודעה זו.

ברק!

New member
לא דיסק - תקליט

והוא יימכר למרבה במחיר. את מוזמנת להגיש את הצעת המחיר שלך כאן.

זהירות! לא להתפתות לעסקאות מפוקפקות

התקליט לא שווה 50 שקלים. בחנויות כמו האוזן השלישית אפשר למצוא אותו ב15 שקל או אפילו פחות.

מדובר על תקליט. אין תקליטים מזויפים

ומחירו של עותק ויניל (תקליט שחור) של "גבר הולך לאיבוד" אינו עולה על 15 שקל בחנויות לתקליטים מיד שניה כמו האוזן השלישית בתל אביב.

תלוי איזה תקליט

"גבר הולך לאיבוד" שווה כ15 ש"ח, "חצות", "דרכים", "מקום" ואחרים שמכרו הרבה בשעתם שווים עוד פחות. אני קניתי לפני כשנה עותק של "דרכים" על ויניל כחול ב4 שקלים בלבד. אלבומים ישנים, במיוחד אלה שלא יצאו מחדש בדיסקים, עולים יותר. "שלמה ואצ´י בצוותא" שווה כ200 ש"ח, "מים אל ים" בין 50 ל80, "פתאום אחר ימים רבים" עובר את ה150, "על אנשים" שווה כ200, "משחקי 26" כ250.

ברק!

New member
תתבייש לך!

לומר עלי שאני עושה עסקאות מפוקפקות??? לידיעתך - אני אספן תקליטים וקורה לפעמים שיש לי עותקים כפולים. ההצעה היתה כשירות לחברי הפורום ומטרת ה"מכירה הפומבית" היא ליצור מעין משחק ולבצע את המכירה סביב הערך האמיתי, תוך ניצול המפגש ביום חמישי. וחלילה לא נסיון התעשרות על חשבון הילדה. את המחיר של ה- 50 ש"ח לא אני הצעתי אלא היא, וברור לך שלא הייתי מוכר לה התקליט ב- 50 ש"ח. חוץ מזה - המכירה חוקית לחלוטין כי מדובר בתקליט מקורי. ואתה? אתה מעכיר את האוירה ומסכסך בין חברי הפורום. תתבייש לך.

לא אמרתי שום דבר לגבי חוקי או לא

בסך הכל ציינתי שהמחיר שדובר עליו גבוה מדי, מה שנכון. כל השאר זה תוספות שלך.

למעלה