למכירה ב-10 אג`

למכירה ב-10 אג`

גורים חמודים חמודים חמודים חמודים ועוד פעם חמודים... דובונים קטנים ושחורים עם פסים לבנים, ישנם גם גורים שחורים לגמרי... 7 במספרם (אחד נשאר אצלי) למי שרוצה, שישלח לי הודעה.... :))) מוכנים למסירה תוך שבועיים פחות או יותר... מעורבים תמונה תצורף בקרוב...

למכירה גורים ב-10 אג`

מעורבים סמויד,לברדור שחור וזאב... גורים ממש מקסימים שחורים עם פסים לבנים... יש גם דורים שחורים לגמרי... מומלץ בחום!!! למעוניינים, נא לשלוח לי הודעה לאי מייל או לאי סי קיו...

נו אז מה....

לי יש גם חתול וגם כלבים... מה רע בשניהם יחד? וחוץ מזה אני לא קראת את מה שהוא כתב...

שאגי

New member
אני באמת רוצה חתול

עדיף זכר ואם אפשר אז אחד שיוכל להתרגל לכלבה מאוד חברותית חושבת שתוכלי לארגן לי משהו?

pomelit

New member
אני לא בטוחה שאפשר לצפות

איך חתול וכלב יסתדרו, אבל לדעתי לא צריכה להיות בעיה אם בהתחלה מרגילים אותם אחד לשני ושומרים שלא יהיו תאונות (לאחותי למשל היתה כלבה - עדין יש - ש``לעסה`` חתולה חדשה שהביאו הביתה, למרות שיש עוד חתולים בבית, ואיתם היא דווקא מסתדרת). מצד שני לי יש רק חתולים והם גם לא מתים אחד על השני. כאמור - נראה לי נכון להרגיל את החיות אחת לשנייה, ואז זה מסתדר. ולשאגי (סקובי דובי דו) - מישהו כאן פרסם הודעה על חתולים למסירה: אולי תוכל למצוא שם משהו?

שאגי

New member
כן אבל היא בטח...

כן אבל היא בטח גרה בתל אביב ולא ממש בא לי לנסוע עד לתל אביב בשביל חתול אלא אם זה היטקליף בכבודו ובעצמו באסה

למעלה