למכירה גיטרה חשמלית

1מטרונום

New member
למכירה גיטרה חשמלית

בעצב רב אני מוכרת את הגיטרה שלי.. היא נהדרת! אין עוד הרבה כמוה ואני יודעת שלסקוויר יצא שם לא משהו אבל בכל זאת.. צריך לשמוע ולהרגיש כדי להבין! מ ד ה י מ ה! Squire (by fender) strat affinity סטרטוקסטר מדהימה! מצוינת למתחילים! בעלת סאונד יחודי! 3 סינגל פיק-אפ 5 מצבי נגינה כפתור וליום 2 כפתורי טון מחיר:1400 מחיר ג מ י ש מ א ו ד לפרטים: icq 286848364

Shagy13

New member
........

סקוויר סטראט, עם רצועה של פנדר, עם סט מיתרים, נראה לי עם קייס, ועם כמה מפרטים עולה חדשה בכל"ז 1200+- אז גמיש צריך להיות 800+-

whydopeoplesuck

New member
Don't want to be a bastard...

but you can get the starter's pack for less than that... 1200 for squier, amp, and a bunch of other crap.

חזוז

New member
לא מסכים למה שאתה ואחרים כתבתם

לי יוצא לנגן על סקוויר מעולה כמה פעמים בשבוע במתנ"ס שלי ואני שובר את הראש בלהבין איך היא נשמעת כ"כ טוב,הרי זה סקוויר וסקוויר נחשבת חברה רעה. הגעתי למסקנה שהרבה מהדרך שאתה שופט גיטרה לפי החברה\צורה\מראה\מס' פיקאפים\גיל שלה הרבה לפני שאתה מנגן עליה יש אצלך חלק בראש שכבר אומר שהיא גיטרה לא טובה ושהיא לא שווה את המחיר. אל תשפט\ו את הגיטרה שלו זה שהיא סקוויר תשפטו אותה לפי הצליל שלה. יכול להיות שהגיטרה שלו היא באמת משהו מאוד טוב.

whydopeoplesuck

New member
True...

I never judge the guitar by its name, i had a bad experience with Ibanez, and got all Ibanezophobic... yet the new RG Prestiege really rock balls. So you're right about not judging by the name... but the reason we're all kinda united in our opinion about squier is just coz squier does suck balls. Maybe you need to put a regular Fender next to it and play both to see the difference, or maybe you just need to develop more tone hearing. But there is a reason why they sell it for so cheap... and its not the color ;)

חזוז

New member
צודק

האמת שיש במתנ"ס גם פנדר יפנית משנת 93' והשווינו אותה מול הסקוויר והסקוויר נשמעה יותר טוב למרות שהפנדר הייתה יותר קל,נוחה,ודקה יותר מהסקוויר.

נצל"ש למכירה Fender Voodoo Strat

פנדר וודו סטראט אמריקאית, טריביוט לג'ימי הנדריקס לימיטד אדישן שנת ייצור 97 שנת יציאה לשוק 98 עם פיקאפים אקטיבים DG-20(דיוויד גילמור) של EMG צבע שחור, פיקגארד "פנינה", צוואר מייפל וואן-פיס. זו גיטרה עבודת יד שיצאה במיוחד במספר מצומצם של עותקים. +קייס קשיח עם ריפוד של פנדר. אייל סלולרי-054-5245020

Pr0zac

New member
לא רוצה להרוס

אבל איך אתה יכול למכור את הגיטרה הזאת ב1400 מתי שמעליך מוכרים אותה + מגבר ב1200
מילא זה לא היה לא הייתי אומר כלום

1מטרונום

New member
כתבתי...ואני אכתוב שוב

המחיר גמישה...זה המחיר שאני מתחילה איתו.. אבל אפשר להתגמש. ולגבי החברה- סקוויר כולם חושבים שזה חרא של חברה...בחלק מהמקרים אני אפילו מסכימה. אבל כמו שלא כל האצבעות בידים הן שוות ונראות אותו הדבר, כך גם הגיטרה. צריך להרגיש אותה, היא קלה ונוחה כמו שלא הרבה גיטרות שניגנתי עליהן, הצליל שלה מדהים. לא מזמזמת, לא עושה בעיות. מושלמת חוץ מהשם שלה. המחיר שנתתי הוא לפי דעתי מה שהיא שווה. שוב אני אומרת שצריך לשמוע ולהרגיש בכדי להבין.

למעלה