למכירה דגים נדירים וענקיים!!כנסו!!

rotmnac

New member
למכירה דגים נדירים וענקיים!!כנסו!!

שלום לכולם...אני מוכר אקווריום 80 ס"מ פנורמי מיוחד 30 ס"מ עומק 60 ס"מ גובה...יש לו את כל הציוד האפשרי(פילטר,חימום,חמצן נפרד מהפילטר,פילטר תת-קרקעי בקיצור ה-כ-ל)אני מתעסק עם דגים למעלה מ5 שנים ואני יודע באיזה דגים מדובר...נא לא סתם ליצור קשר זה לרציניים בלבד...הדגים אוכלים דגים בלבד פעם בשלושה ימים והם גדולים מאוווד... צרו קשר בפרטי או בפלאפון 054-768084 לרציניים ב-ל-ב-ד או באימייל [email protected] נא לפנות לדניאל...שמתי תמונה לא ממש ברורה של אחד מהדגים בהקדם האפשרי אני ישים עוד באיכות טובה יותר...

rotmnac

New member
שכחתי להוסיף...

מכיוון שעוד לא ראיתי דג כזה בארץ גם לא שמעתי על שם בעברית...אבל יש לי ספר עם כל רוב דגי הנוי והדגיפ הטורפים וכו' והוא ממש ממש ממש דומה ל: BOULENGERELLA MACULATA וכנראה שזה זה...יש אפשרות גם לקנות את הדגים בלבד...אבל האקווריום(כולל הכל) ושני הדגים אני רוצה עליהם 1000 ש"ח...

oldenburg

New member
מהו שמם של הדגים..?

עם זה דגים אוכלים דגים זה משהו בסגנון אוסקר... חחחח...

rotmnac

New member
חחחח זה ממש לא כמו דגי אוסקר...

היו לי גם כאלה וכבר אמרתי לכם השם שמעתי על הדג הזה זה דג תנין אבל לא נראה לי ממש נכון...בכל מקרה אני בטוח שלפחות 90% מכם לא ראו את הדג הזה ובייחוד לא בגודל הזה...כולל את הוותיקים פה...אז לא אמרתם אם אתם מעוניינים!!

rotmnac

New member
הנה...

BOULENGERELLA MACULATA זה כנראה שם הדג(כבר אמרתי לך שלא נתקלתי בכאלה בארץ אבל שמעתי משהו כמו "דג תנין"...הנה כמה תמונות...

rotmnac

New member
מה אני עובד עליך?!שמתי תמונות!!

אל תאמין מה נראה לך שאני משקר על הדגים?!אמרת בעצמך!!לא ראית אותם ואתה עושה רושם של אחד שמבין בדגים אז אני מניח שהרוב פה אם לא כולם לא מכירים את הסוג...יש תמונות(לא ממש ברורות)לבעלי הספק שבנינו...

עוזאבי

New member
אני לא מבין מה התתלהבות מהדג הזה...

אם על הדג הזה אין שום פרטים איך אתה יכול לדעת איך לטפל בו? איפה הוטא אוהב להיות באקווריום? מה התנאים שהוא צריך? דרכי טיפול במחלות, רבייה..... ועל אקווריום 80 ס"מ ועם שתי דגים מוזרים לא נראה לי שזה שווה 1000 שקל

rotmnac

New member
מה הזוי מה?!

אתה מכיר את הדג הזה שאתה אומר שהוא נפוץ?!התמונה ששמו היא לא של אותו דג בכלל!!הדג שלי גדול מאוד ואני אישית עוד לא ראיתי כמוהו בחנויות ואני מת"א...ובכמה אתה רוצה שאני ימכור אותו 500 שקל חחחח??

למעלה