למכירה.\החלפה

saharur

New member
למכירה.\החלפה

הספרים במצב חדש (לא נקראו) מעולם i robot -asimov legasy -salvatore

alond

New member
כנראה שלא רק שלא נקראו אלא אפילו

לא הסתכלו עליהם! the legacy של סלווטורה. קצת כבוד לספר כל כך טוב. ואגב, בשביל זה יש פה לוח.

saharur

New member
סליחה על הטעות

פשוט הביאו לי את כל הרביעיה שכוללת את לילה לללא כוכבים וכו´ בספר אחד ולכן אני מורר את השושלת

alond

New member
אכן רביעייה משובחת.

שווה לקרוא גם את הרביעיה הבאה למרות שדריזט מופיע רק בשניים מהם. השלישי (servant of the shard) הוא לדעתי הטוב מהארבעה.

saharur

New member
יש לי את כולם חוץ מים החרבות

אני מחכה הוא יצא בכריכה רכה ואז אני אזמין מאמאזון

alond

New member
אוווווף!!! למה אמאזון?!

תראה, אלא אם כן זה דחוף לך שזה יגיע מהר לא מזמינים מאמאזון כריכה רכה!!! מזמינים מבארנס אנד נובלס. כריכה רכה עולה אותו הדבר בשניהם (ברוב מוחלט של המקרים) ומשלוח של bn עולה הרבה פחות (אבל זמני המשלוח של bn יותר ארוכים).

alond

New member
כן. זאת חברה ידועה מאוד בארה"ב.

בשביל מדריך קצת יותר מלא לקניית ספרים לך לפה .

הם סטימצקי של ארה"ב. לטוב ולרע.

והדרך הטובה ביותר לקנות ספרים היא להשוות מחירים וזמני משלוח ב-Addall. ואגב, למי שלא מוכן לחכות חודשיים, אמזון עדיין יוצאים הכי זולים ביותר מחמישים אחוז מהמקרים.

alond

New member
לטוב ולרע? מה רע חוץ מזמן המשלוח?

מה גם שאם הייתי גר בארה"ב הייתי מזמין רק מ-bn כי הם שולחים חינם שני פריטים ומעלה במהירות של 3-6 ימים (מנסיון) לעומת אמאזון ששולחים חינם רק עבור הזמנות מעל $99.

מה רע? כל קונוטציות אימפריית הרשע,

וכיו"ב. נחשבים לאחראיים הראשיים למותן של אינספור חנויות עצמאיות, לפגיעה במגוון הספרים שניתן למצוא על המדפים, להפיכת תרבות הבסט-סלר (שבה שמים עשרות עותקים או יותר של קומץ בסט סלרים על מדפים ומעמדים, על חשבון ספרים אחרים) לדרך חיים. בנוסף, BN.com נמצא בבעלות משותפת של רשת החנויות בארנס ונובל (עליהם דיברתי בפסקה הקודמת) ושל המו"ל הגרמני העצום ברטלסמן, שקונה בשנים האחרונות מו"לים אמריקאים כאילו הם פיצוחים, מאחד אותם ושוב מואשם בפגיעה במגוון הספרים, הפעם בשלב ההוצאה לאור.

alond

New member
אה. טוב, זה לא רע. זה רשע!

אני התייחסתי לחנות אונליין שמבחינתי לפחות לא דוחפת לבסט סלריות אלא למבחר שמוצא חן בעיני. אני קונה דברים שאנשים (כולל אתה בעקיפין דרך אנשים שקראו המלצות שלך או ישירות) ממליצים לי ולא מה שמופיע בבסט סלר ליסט. כמובן, אם ספר שהמליצו לי עליו מופיע שם... מה טוב
בקשר לשאר הרשע... מה אגיד? תוכל לפרט כי זה חדש לי.

למעלה