למכירה חולצות כדורגל חדשות ומקוריות

Rudess

New member
למכירה חולצות כדורגל חדשות ומקוריות

למכירה חולצות כדורגל חדשות ומקוריות של מיטב הקבוצות באירופה והנבחרות בעולם. מחירי החולצות : 200-250 (בהתאם לחולצה). ניתן להזמין את החולצות עם איזה שם ומספר של שחקן בלא תוספת תשלום. פרמיירליג: ארסנל - בית, חוץ, חולצה שלישית (פסים אדום-כחול). ליברפול - בית, חוץ. מנצ'סטר יונייטד - בית. וגם ניתן להשיג חולצה מיוחדת מגמר הגביע האנגלי עם שרוול קצר או ארוך. ווסטהאם - בית. טוטנהאם - בית, חוץ. ניוקאסל - בית צ'לסי - בית, חוץ, חולצה שלישית (לבנה). ניתן לבחור את כל החולצות עם איזה שם ומספר של השחקנים, או לבקש ללא מספר ושם. ליגה סקוטית: סלטיק - בית. ליגה איטלקית: אינטר - החולצה החדשה המיוחדת (עם כל שם ומספר) מילאן - בית, חוץ. ליגה ספרדית: ברצלונה - בית, חוץ. ריאל מדריד - בית. ולנסיה - בית. ליגה גרמנית: באיירן מינכן - בית (החולצה החדשה של העונה עם הפסים אדום-לבן). ליגה אמריקאית: לוס אנג'לס גלאקסי - בית (עם הדפס של בקהאם) נבחרות: ברזיל - בית וחוץ (ניתן להזמין בנפרד גם מכנסיים של חולצת הבית). פולין - בית וחוץ. סנגל - חוץ חוף השנהב - בית. קמרון - בית וחוץ. איטליה - בית וחוץ (חולצת הבית יכולה להגיע גם עם שרוול ארוך). גרמניה - בית וחוץ (חולצת הבית יכולה להגיע גם עם שרוול ארוך). ספרד - בית וחוץ (ניתן להשיג גם בשרוול ארוך). צרפת - בית וחוץ (ניתן להשיג מכנסי בית וחוץ). פורטוגל - בית וחוץ. הולנד - בית וחוץ. יפן - בית וחוץ. ארגנטינה - בית וחוץ. ארה"ב - בית וחוץ. אנגליה - בית וחוץ. ניתן להזמין את חולצות הנבחרות עם כל שם ומספר. חליפות לילדים (חולצה+מכנס ,ללא גרביים): ארסנל - בית וחוץ. ליברפול - בית וחוץ. ריאל מדריד - בית וחוץ. צ'לסי - בית וחוץ. צרפת - בית. ארגנטינה - בית. פורטוגל - בית. כל מי שמעוניין שיפנה לאימייל: [email protected] , או לתיבה האישית שלי פה.

FunkyMonk

New member
ספאם יקר..

בכל שוק ממוצע אני יכול למצוא חולצות כאלו ב30 ש"ח. D:

Rudess

New member
ברור שב-30 שקל תמצא זיוף עלוב וגרוע

פה ב-200 ש"ח אתה מקבל חולצה מקורית עם איזה שם ומספר של כל אחד משחקני הקבוצות, בעוד שבחנויות של הקבוצות כזאת חולצה בדיוק עולה 400 ש"ח.

Ma†an

New member
דווקא הייתי הולך על החוץ של צ'לסי.

דרוגבה אמור לעזוב, עכשיו אברם באמת אבוד

למעלה