למכירה/להשכרה/דרוש/דרושה וכן הלאה וכן הלאה עד קץ הימים.
T ToryMaster New member 24/3/07 #1 למכירה/להשכרה/דרוש/דרושה ../images/Emo124.gif וכן הלאה וכן הלאה עד קץ הימים.
ע עדן ורק עדן New member 25/3/07 #2 ../images/Emo124.gifלמכיררההה ../images/Emo124.gif אוכפ ווסטרן סירקל ואי בשימוש רק חצי שנה.. במצב טוב מאוד, ניתן לקבל איתו שמיכה.. וזהו סה''כ פרטים במסר =] יומטוב לכולם P=
../images/Emo124.gifלמכיררההה ../images/Emo124.gif אוכפ ווסטרן סירקל ואי בשימוש רק חצי שנה.. במצב טוב מאוד, ניתן לקבל איתו שמיכה.. וזהו סה''כ פרטים במסר =] יומטוב לכולם P=
M Made in C h i n a New member 26/3/07 #3 אבדו../images/Emo124.gif חיים, משומשים במצב טוב. פרס מובטח למוצא הישר ~חוזרת לספר שממנו יצאתי~
ע עדן ורק עדן New member 26/3/07 #4 מצאתי אותם ממש פה../images/Emo3.gif הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לך זה רק - .. שמעי זו חתיכת מעמסה כל הפיסכומטרי אפשר לצאת פסיכופטים מזה.. [לא שאני עברתי את זה אבל המון סיפרו לי את "החוויות" הנובעות מזה]. חח עזבי משחק מילים דפוק....,XD
מצאתי אותם ממש פה../images/Emo3.gif הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לך זה רק - .. שמעי זו חתיכת מעמסה כל הפיסכומטרי אפשר לצאת פסיכופטים מזה.. [לא שאני עברתי את זה אבל המון סיפרו לי את "החוויות" הנובעות מזה]. חח עזבי משחק מילים דפוק....,XD