למכירה- מגפיים ד''ר מרטינס וינטג' 20 חורים

Pink Ether

New member
למכירה- מגפיים ד''ר מרטינס וינטג' 20 חורים

למכירה: זוג מגפיים ד''ר מרטינס וינטג' גבוהות 20 חורים צבע שחור מידה 7 בריטי (41) נקנו בחנות הדגל של ד''ר מרטינס בלונדון, ננעלו סה''כ למשך 3 שעות. מצב חדש. 450 ש''ח. להשוואה, הנה אותו הדגם באתר של ד''ר מרטינס: http://www.dmusastore.com/p-2350-vintage-1914.aspx לפרטים: [email protected]

MolySis

New member
החלפה-אולסטאר באולסטאר P:

קניתי אולסטאר דגם נמוך בצבע לבן מידה 5.5 [שזה 38] הלכתי איתן פעמיים כך שהן ממש כמו חדשות. אבל בדרך גיליתי שהן קצת קטנות עלי אז אני מעוניינת להחליף באולסטאר אחרות מידה 6 [שזה 39] העדפות: גבוהות בצבע שחור, או אדום, או סגול או משהו כהה ולא מדכא? ולא קריטי אם הן לא לגמרי חדשות, מספיק שיהיו סבירות. אני נמצאת או בירושלים או בחיפה-קריות [ולא, זה לא אומר שאני עוברת בת"א בדרך, סורי...]

OnlyLeigh

New member
מנצלת לשרשור מכירות נוסף ../images/Emo13.gif שמלה בגווני ירוק

שמלה בגווני ירוק מזארה, תתאים למידות 34-38 לדעתי. אולי אפילו פחות. יש לה רצועות בצדדים כך שאפשר להצר במידת הצורך, מאוד נוחה

OnlyLeigh

New member
שמלה כתומה

תתאים ל38-40, גם ל36 אם כי תהיה רחבה מעט- אבל תראה טוב עם חגורה

OnlyLeigh

New member
חצאית מעטפת ורודה פרחונית מהודו

מקסימה ממש, מעטפת בשכבות, תתאים למגוון מידות בגלל הרוחב והקשירה. אני1.63 ואם אני קושרת 'על הפופיק' היא מגיעה לי עד הקרסוליים

OnlyLeigh

New member
ז'קט של סיגל דקל

מידה S, יתאים לדעתי ל34-38, מבד "ג'ינסי", נעים מבפנים

OnlyLeigh

New member
שמלת בובה שחורה ממיס סלפרידג'

מידה 8 בריטי- 36 ארופאי לדעתי, אבל יהיה מצוין ל34 גם כן.

חנתולה

New member
גם מ ו כ ר ת TOPS

חולצת Happy Tree Freidns שחורה חולצת דרדסים כתומה חולצת קוף שחורה-ירוקה משובצת מאחור חולצה לבנה צווארון וי תחרה חולצת חתול ירוקה עם פפיון בגב חולצת חתול פאנקיסט אפורה חולצה ללא שרוול שחורה עם כוכבים לבנים חולצה אפורה עם הדפס אישה ורוכסן בגב חולצת פרפרים וחרוזים לבנה גופיה אדומה וגופיה שחורה כל אחת עם מלא הדפסים קטנים הכל מידות S-M כזה.. כל פריט 10 ש"ח. 2+1: 3 פריטים ב20 ש"ח.

חנתולה

New member
עוד MORE

צעיף מפוספס (10 ש"ח) צעיף לבן עם פונפונים (20 ש"ח) סוודר מפוספס אדום שחור מידה M זארה (ש"ח 20) קפוצ'ון Happy Tree Friends מידה S-M (ש"ח 30) ג'ינס מידה 36 ( 20 ש"ח) ג'ינס כהה יותר של פול אנד בר מידה 40 (50ש"ח) מכנס משובץ אפור מידה 36 ( 30 ש"ח ) מכנס שלושת רבעי שחור מידה S (ש"ח 10) מכנס שלושת רבעי אפור מידה 38 ( 10 ש"ח)

חנתולה

New member
L a D i E s SHIT

סנדל עקב עם אבזמים לאורך הרגל בשחור סנדל עקב אדום שחור זברה ^ מידה 41, מחיר גמיש. שמלה אדומה מחשוף וי מידה S (ש"ח 30) חלק עליון של בגד ים מנומר מידה M (ש"ח 10) חזיה שחורה עם דוגמת כמו כתמים/קרעים אפורים עדינים כאלה..ופפיון אדום 80 C 30 ש"ח^ חזית סטן ורודה עם אפשרות להכניס כריות ריפוד במידה 80 B 20 ש"ח^ חזית משבצות שחור-אפור 80 B 10 ש"ח^ חצאית מיני סגולה חצאית מיני כחולה ^מידה 36, 50 ש"ח כל אחת חגורת ביריות שחורה מידה M גרביון סגול די אטום בגזרת טייץ מידה S-M ^20 ש"ח כל אחד

חנתולה

New member
מחוכים

דמוי מחוך שחור רוכסן בגב מלו'צי מידה M 30 ש"ח מחוך שחור עם שרוך סטן מקדימה ליופי וקשירה בשרוך מאחורה מתומר מידה S מחיר גמיש 150 ש"ח

חנתולה

New member
לפרטים שאלות וזה

פנו בפרטי. נפגשת באיזור המרכז, לעיתים בצפון ולעיתים בדרום. שולחת גם בדואר רשום.

למעלה