למכירה/מחפשים/דרושים/בקשות

ווינגז

New member
למכירה/מחפשים/דרושים/בקשות../images/Emo124.gif

בבקשה לשרשר לפה את כל ההודעות שמתאימות לכותרת.

עדימ

New member
למכירה מכנסי רכיבה ממש חדשים

רכבתי איתפ רק פעם אחת בלבד! פשוט לי הם לא נוחים במיוחד... נקנו ב300 ש"ח נמכרים ב250ש"ח אחת החברות הטובות בתחום! צרו קשר במסרים מסנג'ר איסיקיו או סקייפ או נייד!

מחפשת סט מיכושלים!!!../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

קורות ועמודים, גם בנפרד. אם אתם מוכרים או מכירים מישהו שמוכר - צרו קשר במסרים או בכל דרך אחרת. זה ממש דחוף! תדוה מראש

בזה אני יכולה לעזור לך אפילו

אז אם אתה רציני דבר איתי במסרים
אני אתן לך מחירים והכל פשוט אני מעדיפה מוכן..אבל תכלס אין כל כך ברירה

Vintage Queen

New member
הממ הרגע נזכרתי שיש לי סט! חחח

הוא כרגע מאוכסן איפשו אבל אני אשאל את אבא אם הוא רוצה למכור כי אין לנו ממש מה לעשות איתם! גם כן "סט"- 3 מכשולים סה"כ... ואני גם מכירה מישהו שיכול לבנות לכם את זה בלי בעיהה לפי תיכנון. ממש צ'יק צ'ק.. אם אני זוכרת נכון הוא גם הכין תכפות לדני היי או משו... ---> זה המכשול שניים כאלו ואחד בלי הכנפיים.. וגם קורות אבל אם אני זוכרת יש לי רק קורות קצרות

ווווואי מעולה!!!

אז תשאלי אותו פליז!! כמה קצרות הקורות? בכל מיקרה תשאלי אותו ותחזרי אליי עם מחיר, סבבה?
כמה קורות בדיוק וכמה עמודים? אני שולחת לך מסר עם הפלאפון שלי אבל גם פה/מסר/אייסי זה סבבה תודה רבהההההההההההה

Vintage Queen

New member
טוב הממ אין מצב

שאני אמכור את שלי אבל אני יכולה לתת לך טלפון של בחור שאם את מביאה לו סירטוט בונה לך צ'יק צ'יק, הוא ממש מעולה... את המכשולים שלי אבא שלי בנה (כמו את הארון המושלם שלי) אבל הוא עשה את זה אצלו בפחחיה בעזרתו הרבה.. הוא פשוט חבר ממש טוב שלו!

למעלה