למכירה/מחפשים/דרושים/בקשות אחד קופץ
S Suzy Bat Gerev Club New member 18/11/06 #2 מגיניםםםם מעוורר מוכרת מגינים מעור של פראסטיג', חדשים, יבוא מהונגריה עוד לא השתמשתי בהם. נמכרים עקב מידה גדולה. באותה הזדמנות מחפשת חדשים אם מישו מכיר...
מגיניםםםם מעוורר מוכרת מגינים מעור של פראסטיג', חדשים, יבוא מהונגריה עוד לא השתמשתי בהם. נמכרים עקב מידה גדולה. באותה הזדמנות מחפשת חדשים אם מישו מכיר...
M Made in C h i n a New member 19/11/06 #3 שלחי לי את המחיר במסר פליז!../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif
© ©Apollo The King© New member 19/11/06 #4 סתיוי מוכרת של פרסטיז' דיי חדשים ולדעתי זה גם יהייה מתאים לסוס שלך.. הם טובים על מיסי ויבו בערך אותו גודל אני חושבת...
סתיוי מוכרת של פרסטיז' דיי חדשים ולדעתי זה גם יהייה מתאים לסוס שלך.. הם טובים על מיסי ויבו בערך אותו גודל אני חושבת...
S Suzy Bat Gerev Club New member 20/11/06 #7 חחח תודה אבל זה במילא לא היה משנה, יבו גמד, הרבה יותר קטן ממיסי חחח... מור אמר לי שהוא חושב שנצטרך פוני סייז בשבילו חחחחחחחח
חחח תודה אבל זה במילא לא היה משנה, יבו גמד, הרבה יותר קטן ממיסי חחח... מור אמר לי שהוא חושב שנצטרך פוני סייז בשבילו חחחחחחחח