למכירה/מחפשים/דרושים/דרושות אתם יודעים מה לעשות.
H housty New member 17/6/07 #2 אוכף דרסג' למכירה פרסטיג' לודג' שחור מתאים לגוונון רגיל וגבוהה. מצב ממש חדש. אוכף יפיפה. ימכר כם חגורת בטן של פרסטיג', ארכובות ותיק מתאים.
אוכף דרסג' למכירה פרסטיג' לודג' שחור מתאים לגוונון רגיל וגבוהה. מצב ממש חדש. אוכף יפיפה. ימכר כם חגורת בטן של פרסטיג', ארכובות ותיק מתאים.
פ פשוט טלל New member 25/6/07 #6 בערך... אני לא יודעת להגיד לך איפה בדיוק או איך קוראים לה, כי די נאבדנו שם... אבל זה בבודפשט כמה דקות מהנמל תעופה וליד מקדונלד'ס, ויש פסל של סוס על הגג. סורי אבל אני לא יודעת יותר מזה..
בערך... אני לא יודעת להגיד לך איפה בדיוק או איך קוראים לה, כי די נאבדנו שם... אבל זה בבודפשט כמה דקות מהנמל תעופה וליד מקדונלד'ס, ויש פסל של סוס על הגג. סורי אבל אני לא יודעת יותר מזה..
C CHAMPION R U L Z New member 24/6/07 #5 ../images/Emo124.gifמחפשת!../images/Emo124.gif היי , אני מחפשת סוס\ה קפיצות יש עדיפות לסקול מאסטר סוס שמנוסה בעניין, לא צריך עם ציוד. פנו אלי במסרים.
../images/Emo124.gifמחפשת!../images/Emo124.gif היי , אני מחפשת סוס\ה קפיצות יש עדיפות לסקול מאסטר סוס שמנוסה בעניין, לא צריך עם ציוד. פנו אלי במסרים.