למכירה/מחפשים/דרושים/דרושות

"ה"מעיל למכירה

מעיל חום של חברה אמריקאית מוכרת למכירה. המעיל מוכר בענף הווסטרן בקרב-שי קנטי, אשיר קול, שמעון כהן, קאיה אחישר ועוד... הוא יובא אישית מארה"ב, ונמכר עקב מידה גדולה. לא נלבש ליותר מדקה-חדש מהשקית
הוא בצבע חום, במידה M. לפרטים נוספים לכל המעוניינים במסרים.

ווינגז

New member
למכירה/מחפשים/דרושים/דרושות../images/Emo124.gif

וכל מה שקשור. בבקשה לא לפתוח הודעות חדשות בנושאים האלו, אנחנו לא לוח מודעות. אם אין שרשור בעמוד - כתבו לאחת מאיתנו מסר ואנחנו נדאג לפתוח אחד. אין לנצל"ש הודעות קיימות בהודעות מהנושאים שלמעלה, אין לפתוח הודעות חדשות בנושאים האלו. תודה וגלישה נעימה

מחפשת...

אני מעוניינת לקנות חולצת תצוגות לתחרויות, רכיבה מערבית... מחפשת חנות באזור באר טוביה ושלא תיהיה יקרה... תודה מראש

Ruf Lil RusGal

New member
את לא חייבת...

לקנות חולצת תצוגה בחנויות של רכיבה... חולצת תצוגה זה חולצה מכופתרת וכל החולצות ב"הרוכב" וב"סוס" זה חולצות רגילות שכתוב עליהן את השם של החברה ובגלל זה הן עולות איזה 300 ש"ח... אני בכלל לא חושבת שהחולצות תצוגה האלה יפות.. את יכולה ללכת לחנות בגיד נשים ולקנות חולצה מכופתרת בחצי מהכסף והרבה יותר יפה!

../images/Emo124.gif למכירה ../images/Emo124.gif

למכירה אוכפ ווסטרן סירקל Y חדש דנדש.. בשימוש משו כמו חצי שנה... ללא שיטות שומן אתמול..
מחפשת
מחפשת אוכפ ספורט.. עדיפות לBR או של סטיובן.. שיהיה חדש או משומש לא משנה העיקר שהמצב שלו טוב..עם אפשר גם עם שמיכה...[הגזמתי] ואם מישו רוצה יש אפשרות להחליפ ולהוספה של כספ [מצידי עם האוכפ ספורט עולה יותר], מ-ס-ר.. טנקס שבוע טוב ושבת שלום

אני מכירה משיהי שמוכרת אוכף סטיובן קפיצוות...

אם את מעוניינת תפני אליי במסרים אני אתן לך את המספר טלפון שלה..

למעלה