למכירה/מחפשים/דרושים/דרושות

kfirba

New member
למכירה נעלי אריאט חדשות!!!!!

למכירה נעלי אריאט שחורות (עם הריץ' רץ') מידה 43 לא היו בשימוש, חדשות לגמרה!!! נמכרות עקב מידה קטנה. ולמי שמעוניין יש עוד ציוד רכיבה למכירה (ראשיית בית, שמיכות,מגנים, ראשיית רכיבה קיפר) מחירים טובים!! לפרטים כפיר 0504628826

ווינגז

New member
למכירה/מחפשים/דרושים/דרושות../images/Emo124.gif

אתם יודעים מה לעשות הודעות בנושא שלא ישורשרו לשרשור הזה, ימחקו ללא אזהרה נוספת.

אוכף

בליקי קוק פרו ריינר במצב מצויין 5000 ש"ח (מחר תהיה תמונה). שווה מאוד!

מעיל

מעיל עבה במיוחד לערבים והלילות הקרים בחווה. בצבע חום עם ציפוי פליז מבפנים מידה מדיום. 350 ש"ח- חדש לגמרי (נמכר עקב מידה גדולה-כי הזמנתי מארה"ב)

חריקת

New member
אני מעונין המעיל

אני מחפש מעיל רק תומר לי איזה חברה פרטים ובמיוחד עם במחיר של כ 300 שקלים תמכור תודה

המעיל הוא מעיל מעולה

הוא חם מאוד ונוח. הוא בצבע חום מידה M, והוא של חברת carhartt. המעיל ימכר במחיר של 350 ש"ח

serdonix p

New member
אוכף סטיובן

שחור. בן פחות משנה, חדש לגמרי במצב מעולה! לכל המעוניין לפנות אלי במסרים (כמו זה בתמונה רק בשחור)

../images/Emo124.gifאוכף קפיצות פרסטיז' למכירה!!!!../images/Emo124.gif

כן, כן..אני מוכרת את האוכף שלי... אוכף קפיצות פרסטיז' שמור בן 3 דגם paris במצב מצויין, כמו חדש. בצבע שחור. מתאים כמעט לכל הסוסים, נוח מאוד ושווה את הכסף. באמת אחלה של אוכף!!! מי שמעוניין שיצור קשר במסרים.. תמונה

שירלי317

New member
מחפשת סוס דרסז'!

(לא בשבילי כמובן. מבררת לחברה.) בכל אופן, אני מחפשת סוס דרסז' יחסית צעיר וקטן עד בינוני בגודלו למכירה. אשמח אם תצרו איתי קשר במידה וידועים לכם פרטים כלשהם. תודה

למעלה