למכירה מיטה לכלבים היי בנות יש לי מיטות לכלב גדול למכירה אני מבקשת עליה 100 ש"ח מצרפת לכם תמונה
A alonitk New member 15/11/12 #1 למכירה מיטה לכלבים היי בנות יש לי מיטות לכלב גדול למכירה אני מבקשת עליה 100 ש"ח מצרפת לכם תמונה
ש שנה חדשה1 New member 15/11/12 #3 מנוקדת - ראיתי את המסר שלך אבל אני לא מצליחה לענות משום מה... אענה לך יותר מאוחר מהבית (אבל בגדול - בכיף )
מנוקדת - ראיתי את המסר שלך אבל אני לא מצליחה לענות משום מה... אענה לך יותר מאוחר מהבית (אבל בגדול - בכיף )
מ מנוקדת אחת New member 15/11/12 #7 איפה זה "במרכז"? אם זה בסביבה של תל אביב, אז לא אכפת לי לקפוץ לקחת ולתת לו את הכסף
A alonitk New member 15/11/12 #8 הוא סוכן מכירות לציוד רפואי אז הוא מסתובב תני לי טלפון ואני אתאם איתך
ט טלית נודדת New member 15/11/12 #4 נצל״ש: למכירה כדורי וטמדין 5 מ״ג בזול נתבקשתי לפרסם: כלבה אהובה וחולת לב השאירה אחריה זכרונות יפים וגם הרבה כדורי וטמדין 5 מ״ג. ימכרו ב -4 ש״ח לכדור בלבד. ניתן לפנות אלי לפרטים נוספים.
נצל״ש: למכירה כדורי וטמדין 5 מ״ג בזול נתבקשתי לפרסם: כלבה אהובה וחולת לב השאירה אחריה זכרונות יפים וגם הרבה כדורי וטמדין 5 מ״ג. ימכרו ב -4 ש״ח לכדור בלבד. ניתן לפנות אלי לפרטים נוספים.
ל לולו המשוגע New member 15/11/12 #6 מנצל"שת גם.. יש חולי כבד בקהל? אולי עם בעיות כיס מרה? או משהו? (לא יודעת איך לנסח יותר טוב) בהעדפה לכלבי עמותות יש לי כדורי אורסוליט 300...
מנצל"שת גם.. יש חולי כבד בקהל? אולי עם בעיות כיס מרה? או משהו? (לא יודעת איך לנסח יותר טוב) בהעדפה לכלבי עמותות יש לי כדורי אורסוליט 300...