למכירה!!! מכשיר PS2+ג´וק צרובים!

*גלעד*

New member
למכירה!!! מכשיר PS2+ג´וק צרובים!

למכירה מכשיר PS2+ג´וק לקריאת צרובים! מכשיר PS2 יחסית חדש (נקנה לפני חודשיים) במצב חדש לחלוטין. ג´וק קורא צרובים מסוג NEO2.2 שהותקן ע"י מקצוען (תשאלו את מנהל הפורום אם אני לא צודק.. ;) ) וגם עשרה משחקים לקונה. ח י י ב ל ה מ כ ר ! ! ! אפשר לפנות אלי בטלפון 054-529158 או באי מייל.

game boy

New member
למה?../images/Emo5.gif למה?../images/Emo2.gif למה?../images/Emo12.gif למה?../images/Emo4.gif

מה קרה? כולה הסבה חדשה יצאה ואתה כבר "סוגר הבסטה" ? אל תעשה טעות! הניאו 2.2 ניתן לשדרוג להסבה מתקדמת יותר ללא שום בעיה! אלא אם כן... נמאס לך באופן כללי מה-ps-מה שקשה לי להאמין
) לך שתה כוס מים,תירגע,ושלח הסבר לעם
אמיר

*גלעד*

New member
תראה.

זה נורא נורא מלחיץ אותי בזמן האחרון בגלל שקניתי PS2 למטרה שונה לחלוטין ממה שיש לי אותו במציאות. אני קניתי את ה PS2 שלי ק ו ד ם כל בשביל Metal Gear Solid 2 ו FFX. על ההסבה הזו שאתה מדבר עליה שמעתי המון גם ממך וגם מאנשים אחרים, אבל בינתיים אין לי שום מועד או הבטחה אמיתית שאוכל להתקין את ההסבה הזו אצלי במועד מוקדם, ויש לי כבר את המכשיר חודשיים שבהם אני כבר מ ת לשחק את המשחקים הנ"ל. המטרה העיקרית שלי היא בסך הכל למכור את המכשיר הזה ולקנות מכשיר אמריקאי ביחד עם שני המשחקים שאני כל כך רוצה וכל כך מחכה להם. אתה באמת יכול להגיד לי עכשיו בלי שום ספק שאתה יכול (או תוכל ממש ממש בקרוב) להתקין אצלי הסבת "משיח" או "אלוויס" או מה שלא יהיה שתאפשר למכשיר שלי קריאה של משחקי NTSC מקוריים?

game boy

New member
בהחלט שכן!../images/Emo45.gif

תמיד טענתי שההסבה הזו הינה "נוחה" יותר לתפעול מהניאו ותומכת בכל סוגי המישחקים הקיימים בשוק (למרות שאני עדיין טוען שהניאו הינה הסבה טובה , אמינה ביותר ומסתבר שגם זולה יחסית). העניין הוא,שמחיר החלקים של המשיח לבד הינו יקר יותר מכל הסבת הניאו,כולל ההרכבה! ועדיין לא דיברנו על ההתקנה,הכרוכה בזמן משוער של פי 2.5-3 יותר מאשר של הניאו. כלומר: ניתן לומר שעבור המשיח תצטרך כנראה לשלם כמעט כפול במחיר,למתקין שיתקין לך את ההסבה. ועליך גם לקחת בחשבון שהמשיח לא תומך במולטיזון,ויהיה עליך עדיין להשתמש בריג´נט איקס. מכירת המכשיר שלך(דבר שיהיה כרוך בהפסד כספי,ללא ספק),וקניית מכשיר דגם אמריקאי-רק בשביל שני מישחקים שבכל מקרה ייצאו לבסוף גם בגירסת pal-זו טעות מארץ הטעויות!!! אל תעשה טעות זו! המלצתי אליך:או שתשתמש ב-DVD-R עבור שני המישחקים הללו(וגם רבים אחרים הצפויים לצאת בגירסת dvd),תוך כדי שימוש ב-AR2: עובד מ-ע-ו-ל-ה עם הניאו 2.2ומבלי שתיכנס להפסדים כספיים,או- שתשדרג את הניאו 2.2 למשיח. השבוע ארכיב את המשיח המקורי במכשיר שלי,ואז גם אוכל לתת תמונת מצב לנ"ל. בכל מקרה,קח בחשבון שהסבת המשיח עבור הדגמים האמריקאיים...עדיין אינה מוכנה(יש לה עדיין באגים)-יחסית לדגם האירופאי. לסיכום: תעשה חושבים,לפני שאתה עושה מעשה שתצטער עליו. אמיר

gamer2

New member
האם יש לך את המשיח ביד? או שאתה -

אמור לקבל אותו השבוע ולהתקין?

למעלה