למכירה סיכומים, תרגומים וחוברות

aonana

New member
למכירה סיכומים, תרגומים וחוברות

למכירה סיכומי שיעור, תרגומי מאמרים, קבצי הכנה למבחן (כולם בצורת קובץ word) וחוברות עזר בקורסים הבאים: ארגון קבצים (ד"ר בוכניק), התנהגות ארגונית (ד"ר שהם), חיפושי מידע מקוונים (גב' גולדשמיט), טכניקות מתקדמות באחזור (ד"ר פרבר), מבוא למדע המידע (ד"ר יצחקי), מבוא לסטטיסטיקה (ד"ר יצחקי), מולטימדיה (מר מילר), מחקר איכותני (גב' קניון), מחקר כמותי (ד"ר יצחקי), מיון (ד"ר שהם), מסדי נתונים (גב' בילואוס), מסדי נתונים (ד"ר בוכניק), שיווק (ד"ר שהם), תוכנות לעיבוד סטטיסטי (גב' קניון). ניתן לפנות לדואר אלקטרוני [email protected]

mel79

New member
לחלק מהקורסים הללו חבל לקנות חומר

יש חומר שנמצא בפורום כקבצי וורד.

g i g o

New member
בואו נתנגד למכירת סיכומים פה

א. זה לא חומר מקורי אלא סיכומים של מרצים. ב. עניין זכויות יוצרים (של המרצים). ג. יש לנו גם כך הוצאות. ד. כל הפורום הזה עניינו שיתוף וסיוע הדדי.

mel79

New member
מסכים.

אבל מאחר וזהו נוהג שבכל זאת קיים באוניברסיטה - לא רציתי לומר זאת.

amitco

New member
צודקים!

אני לא מבינה מה הקטע הזה של למכור חומר!!! כולנו סטודנטים וכולנו באותה סירה, מה הקטע פשוט לעזור אחד לשני? מי שמוכר במילא מסכם ונמצא בשיעור אז למה לא לשתף את כולם?! במחלקה שלנו דוקא עוזרים יפה אחד לשני, עד עכשיו נתקלתי רק במישהי אחת שמוכרת את הסיכומים. כל השאר בשמחה שיתפו ומי שעשה זאת קיבל בחזרה כשהיה צריך.

aonana

New member
ומי לדעתך יצר את הקבצים שבפורום?

סטודנטים שעמלו והקלידו אותם, וערכו אותם, וסיננו אותם, ועשו אותם בהירים וקולחים, ואז מכרו עותק אחד למישהו, שהפר את זכויות העריכה וההשקעה שלהם בהם, והעלה אותם לפורום הזה.

adventureboy

New member
קיצר, קטלו אותך

מי שצריך סיכומים מוזמן לפנות אלי. חברים אתם יודעים שאני לא מאכזב!!!

g i g o

New member
קשקוש

את הקבצים כאן כתבנו אנחנו לשימושנו ובמקביל העלנו אותם לשימוש שאר התלמידים. אין לך שום זכויות יוצרים כיוון שהחומר לא שלך אלא של המרצה. מה שכן לא נהוג להעלות או לחלק סיכום שקיבלת מחבר בלא לשאול את רשותו, אולם לא שמעתי שזה קרה כאן.

tulie

New member
לא ממש מדוייק

אמנם קשה לך להאמין אבל אנשים עובדים ומסכמים חומר ומעלים אותו לאינטרנט ללא תמורה חומרית. וכאשר הם צריכים הם מוצאים את החומר הדרוש להם. אנחנו פה אחד עבור השני סך הכל. הפורום הזה פועל על בסיס של זרימת מידע חופשית בין הסטודנטים. וזו מטרתו המוצהרת. לדעתי כסטודנטים למידענות יש לערך של הפצת מידע נחוץ לכולם חשיבות גבוהה מבמקומות אחרים. מעבר לכך, אם קרה שמאמר הועלה ללא זכות של יוצריו ונודע לנו הוא נמחק מהפורום ומהקישורים. אנחנו פועלים בשיטת האמון ולא נתחיל לפשפש באמינות של כל אדם.

מסכם ומעלה. לא עושה שום פעולת מכירה

רוב הקבצים בפורום נוצרו על ידי סטודנטים שאכפת להם מאחרים. בתור אחד שהעלה כמה וכמה דברים לפורום אני חייב להגיד שממש לא אכפת לי מה קורה עם הסיכומים שלי אחרי שעשיתי אותם. אם יש אנשים שמצליחים במבחנים בגללי, אשרי וטוב לי. דוגמא טובה לזה זה סיפריות עתיקות. אני באמת מאמין שבלעדי הסיכום שלי להרבה אנשים היו בעיות לעבור את הקורס

כאחד שכותב בהרצאות ונותן לכל דיכפין

סיכומים שלי נמצאים אצל אנשים רבים ואין כל פגיעה ב"זכויות היוצרים" שלי בכך שהחומר הזה מצוי בפורום זה ובמקומות אחרים ברשת. זכותו של כל אחד לדרוש תשלום, אולם לעושר דעתי ניתן למצוא את רוב החומר הזה גם בלי תשלום (למעט דמי גלישה, נייר ודיו במדפסת). בהצלחה בלימודים לכולנו. הראל.

למעלה