למכירה ספרי ילדים ונוער ...

גל ים..

New member
למכירה ספרי ילדים ונוער ...

אין ברירה צריכה להפטר מהאוסף שלי ...המחירים לא בשמיים כי לא מתכוונת לעשות עליהם הון... אז אפשר ליצור עימי קשר במסרים באימל או על גביי הפורום ... תודה גל

והנה הרשימה ../images/Emo63.gif

לטובת גולשים החוששים מוירוסים: ספר החגים הגדול התנ'? שלי בתמונות הקוסם מארץ עוץ אבא עושה בושות – מאיר שלו שק קמח – נגה מרון דוקטור סוס – דברים מוזרים קורים בספרים שבעת כדורי הבדולח מסידרת טין טין צמד גוזלים זה ספרי – לוין קיפניס הדובה ירוקת הכפות הגבול שבלב – דבורה עומר דוקטור דוליטל והאגם הנעלם – מספריית דן חסכן אורה הכפולה – אריך קסטנר שנת 1976 אלף – שמשון מלצר פרקי זכרונות מן הזמן הראשון בחדר רובינזון קרוזו משנת 1979 הוצאת זמורה ביתן עליזה בארץ הפלאות – הוצאת מחברות לספרות 1972 על הגובה – דבורה עומר רקפת אהבתי הראשונה – רות אלמוג סוד הקלפים – יוסטיין גורדר לאן נעלם קפיטן קוק – דבורה עומר הרפתקאותיו של מלח צעיר – ארוין רונאי עלילות דון קישוט – אריך קסטנר משנת 1960 35 במאי או דני רוכב אל הים הדרומי – אריך קסטנר 1975 האיש הקטן והעלמה הקטנה – אריך קסטנר 1968 לבני העשרה האהובים סופה בין הדקלים – סמי מיכאל הסיפור שאינו נגמר – מיכאל אנדה ספר הילד – שלמה יורם בלב שמח – יצחק סלע מפצח האגוזים – סידרת מרגנית 1977 בבר מלך הפילים עלילות הברון מינכהאוזן – הוצאת מחברות לספרות המסע המופלא – שילה ברנפורד 1960 תראי מה הבאתי לך אמא 1976 כרכרת הציפורים – ?. ראובני שמוליק קיפוד פונדק האימה – יצחק בשביס זינגר שלומיאל איש חלם ועוד סיפורים – יצחק בשביס זינגר עלילות דוליטל הרופא משנת 1975 דוקטור דוליטל נוסע לאפריקופיה באין משפחה חלק ?' ?' וג' מסידרת אומנות (נדיר) עמק החיות המוזרות משנת 1974 חתולים בצמרת מסידרת דיסני משנת 1976 בהוצאת דן חסכן הקוסם מארץ עוץ משנת 1966 למה לאמא מותר מסיפורי ארץ אהבתי קרוב לבית של נילי פרידלנדר מרי פופינס – משנת 1966 הפעוטון שלי ועוד סיפורים בין אביב לענן – נתן יהונתן לסבתא יש ציפורים בראש – יעל מדיני מעולם הבדיחה והחדוד הוצאת יסוד פילון 1234 חוברות מאוגדות יחדיו הלב משנת 1984 מר זוטא ועץ התפוחים כתבה אורית פז סבא – ?'ני בייקר שבת – לוין קיפניס 1000 מילים ראשונות חלק ?' וב' מלון עברי אנגלי מצוייר הסיפורים שלי סיפורים ואגדות לילדים בגיל הרך – צביה וילנסקי ונתן פרסקי מעשים נועזים בעולם – מאור אנציקלופדיה באלבומים כאשר הייתי ילד קטן – אריך קסטנר משנת 1973 סבתא מספרת משנת 1973 ספרי לי סבתא ספרי לי אמא סבא מספר אמא מספרת אמא מספרת עוד ספרי לי דודה גוזלי משנת 1967 מסעותיו של סינבד משנת 1969 מחניים – פרנץ מולנר סוד הגן הנעלם – משנת 1973 חוויות מהבית – לוין קיפניס סיפורים לילדים – יאנוש קורצ'אק סבתא היידי אנציקלופדיה לספרות ילדים – רמון שמלת השבת של חנה'לה 8 דודנים – לואיזה מיי אלקוט נשים קטנות מהדורה ראשונה הרוזן ממונטה קריסטו האסופית מהדורה ראשונה אן מאבונלי אן מהעמק הירוק בית החלומות של אן אן שרלי 1985 בן חור הוצאת עמיחי ג'ין אייר מהדורה ראשונה נודדי הלילה - זהרירה חריפאי בית הבובות - קצטניק מבחר הרומן הצרפתי לרקוד בירח מלא - ק' ס' מקינון קטינא - אלפונס דודה שבולי פז נרות דולקים - בלה שגאל גופך - דוקטור נילס לאורסן התינוק והילד היריון ולידה זורבה היווני מהדורה ראשונה אבא ארך רגליים משנת 1960 עצמאות ישראל תולדות המדינה -ע.דני קים - קיפלינג מהדורה ראשונה פרח לב הזהב - רפאל ספורטה הוצאת עמיחי אוצר המדע לילד - עולם הטכניקה הוצאת מ.מזרחי אוצר המדע לילד - עמי העולם אירופה ואסיה אוצר המדע לילד - אפריקה אמריקה ואוקיאנה אוצר המדע לילד - מאורעות גדולים בעולם בעת החדשה אוצר המדע לילד - מאורעות גדולים בעולם עד סוף ימי הביניים אוצר המדע לילד - עולם ומלואו אוצר המדע לילד - עולם בעלי החיים אוצר המדע לילד - עולם הצומח אוצר המדע לילד - עולם ההמצאות אשת נכסים - ברברה ט.ברדפורד ירושלים לנצח - אלי לנדאו שלושת המוסקטרים - דיומא משנת 1971 סירנו דה ברז'אק - משנת 1965

גל ים..

New member
לא חשבתי על זה מהסיבה הפשוטה..

לקח לי הרבה זמן והרבה בריאות להעלות את הרשימה..אך המחירים סבירים בהחלט ...כמובן שהנדירים יותר ברשימה יכולים להיות קצת יותר יקרים כדוגמאת ג'ין אייר נשים קטנות שהן מהדורות ראשונות וכמובן באין משפחה כל שלושת החלקים שהם מסידרת אומנות..אך המחירים נעים בין 30 ש"ח לספר ועד 100 שקלים...ובנוסף יכולה לומר בפה מלא שאני שילמתי עליהם פי כמה ויותר בחנויות כמו תגא שהוזכרו פה וגם רובינזון וחנות ויקרא ועוד... לכן אנסה כמה שיותר להיות פיירית במחירים אבל בהחלט לא מדובר בעשרה שקלים לספר... גל

חול1

New member
אני לכשעצמי לא אתקשר לברר מחיר של

פריט שלא מופיע מחירו באופן גלוי וזאת מאחר וא: אני עצלן.. וב (וזה יותר חשוב)אם אין שקיפות של המחיר אני מעדיף שלא להתעסק עם המוכר. אני מאמין שאני לא היחיד וכך את "מפסידה" קונים פוטנציאליים. רק חשבתי שכדאי שתדעי..

גל ים..

New member
חול אני חושבת שהייתי ברורה מספיק

לא תרצה ליצור קשר זו בעיה שלך ...אני חושבת שאמרתי את דעתי בפירוש..לא חושבת שבאתי לעשות פה עסקים גדולים ..הצעתי את חלק מהאוסף שלי למכירה בגלל בעיות בריאותיות ומכיוון שאין לי אפשרות להחזיק אותו יותר בבית... אז אם אתה חפץ במשהו מהאוסף אתה יכול לומר לי והאמן לי שנגיע להסדר ... מעבר לזה איני יכולה לומר יותר דבר גל

דנטל

New member
בסך הכל מסר

לא התעלצת לשרשר לכאן תגובה וזה בערך אותו "עונש" כמו לשלוח מסר. גם אני לא הייתי מתקשרת, אבל בהחלט הייתי שולחת מסר אם הייתי רוצה לדעת מחיר.

חול1

New member
כוונתי בכתיבה היתה להאיר זוית שהנחת

י שלא חשבה עליו וזאת מתוך כוונה בונה. זה הפך לווכחני ולא זו היתה כוונתי. היא כמובן תעשה מה שמתאים לה.

גל ים..

New member
אני בהחלט רואה שהגענו לריב ולא רוצה

בזה לכן לקראת שעות אחרי הצהריים יהיו פה מחירים לספרים .... כפי שאמרתי לא חשבתי על זה בכלל מהסיבות שציינתי....והרי מעולם לא התנסתי בחוייה כזו ... אז עם קצת סבלנות תהיה אותה הרשימה עם מחירים מעודכנים ... גל

kkarinn

New member
../images/Emo91.gif

ראיתי שחלק מהספרים ישנים ואולי לאספנים (לא עברתי ספר ספר, רפרפתי). יש פורום של אספנים ואספנות, תנסי לפרסם את הספרים הספציפיים האלו בו, אולי מישהו יהיה מעוניין...

Rivendell

New member
והרשימה בהודעה

ספר החגים הגדול - 30 שקלים התנ"ך שלי בתמונות סידרה שלמה 120 שקלים הקוסם מארץ עוץ 25 שקלים אבא עושה בושות - מאיר שליו 25 שקלים שק קמח - נגה מרון - 35 שקלים דוקטור סוס - דברים מוזרים קורים בספרים 40 שקלים שבעת כדורי הבדולח מסידרת טין טין - 40 שקלים צמד גוזלים - 60 שקלים (אזל מהשוק) זה ספרי - לוין קיפניס 45 שקלים (אזל מהשוק) הדובה ירוקת הכפות - 35 שקלים הגבול שבלב - דבורה עומר - 25 שקלים דוקטור דוליטל והאגם הנעלם - מספריית דן חסכן - 80 שקלים אזל מהשוק אורה הכפולה - אריך קסטנר שנת 1967 (סידרה ישנה מאוד מצויירת ואזלה מהשוק) 45 שקלים אלף - שמשון מלצר - 35 שקלים רובינזון קרוזו משנת 1979 הוצאת זמורה ביתן 50 שקלים עליזה בארץ הפלאות – הוצאת מחברות לספרות 1972 50 שקלים על הגובה - דבורה עומר 30 שקלים רקפת אהבתי הראשונה – רות אלמוג 30 שקלים סוד הקלפים – יוסטיין גורדר 45 שקלים לאן נעלם קפיטן קוק – דבורה עומר 45 שקלים הרפתקאותיו של מלח צעיר – ארוין רונאי 40 שקלים עלילות דון קישוט – אריך קסטנר משנת 1960 - 50 שקלים ספר מצוייר שאזל 35 במאי או דני רוכב אל הים הדרומי – אריך קסטנר 1975 (ספר שאזל 60 שקלים) האיש הקטן והעלמה הקטנה – אריך קסטנר 1968 (ספר מצוייר שאזל) 60 שקלים לבני העשרה האהובים - 25 שקלים סופה בין הדקלים – סמי מיכאל 20 שקלים הסיפור שאינו נגמר – מיכאל אנדה 35 שקלים ספר הילד – שלמה יורם 60 שקלים ספר שאזל מצוייר בלב שמח – יצחק סלע 30 שקלים אזל מפצח האגוזים – סידרת מרגנית 1977 - 50 שקלים ספר מצוייר שאזל בבר מלך הפילים - 40 שקלים ספר מצוייר שאזל מהשוק עלילות הברון מינכהאוזן – הוצאת מחברות לספרות - 50 שקלים המסע המופלא – שילה ברנפורד 1960 - 50 שקלים (מצוייר ואזל מהשוק) תראי מה הבאתי לך אמא 1976 - 30 שקלים ספר שאזל ומצוייר כרכרת הציפורים – ראובני - 40 ספר מצוייר שאזל שמוליק קיפוד -20 שקלים פונדק האימה – יצחק בשביס זינגר - 35 שקלים שלומיאל איש חלם ועוד סיפורים – יצחק בשביס זינגר - 35 שקלים עלילות דוליטל הרופא משנת 1975 - 60 שקלים דוקטור דוליטל נוסע לאפריקופיה - 50 שקלים באין משפחה - חלקים א' ב' וג' - סידרת אומנות 120 שקלים עמק החיות המוזרות משנת 1974 - 50 שקלים ספר נדיר שאזל (המומינים) חתולים בצמרת מסידרת דיסני משנת 1976 בהוצאת דן חסכן - 50 שקלים הקוסם מארץ עוץ משנת 1966 - נדיר ואזל מהשוק 60 שקלים למה לאמא מותר? - 30 שקלים מסיפורי ארץ אהבתי - 20 שקלים קרוב לבית של נילי פרידלנדר - 25 שקלים מרי פופינס – משנת 1966 - 45 שקלים מצוייר ואזל הפעוטון שלי - 25 שקלים ועוד סיפורים בין אביב לענן – נתן יהונתן - 40 שקלים לסבתא יש ציפורים בראש – יעל מדיני - 25 שקלים מעולם הבדיחה והחדוד הוצאת יסוד - 25 שקלים פילון - מיועד לאספנים ארבעה כרכים מאוגדים של חוברות - 80 שקלים הלב משנת 1984 - 50 שקלים אזל מר זוטא ועץ התפוחים כתבה אורית פז - 20 שקלים סבא – 'ני בייקר - 20 שקלים שבת – לוין קיפניס - 20 שקלים 1000 מילים ראשונות חלק א' וב' מלון עברי אנגלי מצוייר - 70 שקלים שני החלקים הסיפורים שלי סיפורים ואגדות לילדים בגיל הרך – צביה וילנסקי ונתן פרסקי - 35 שקלים מעשים נועזים בעולם – מאור אנציקלופדיה באלבומים - 35 שקלים כאשר הייתי ילד קטן – אריך קסטנר משנת 1973 - 50 שקלים מצוייר ואזל סבתא מספרת - 40 שקלים ספרי לי סבתא - 40 שקלים ספרי לי אמא - 40 שקלים סבא מספר - 40 שקלים אמא מספרת - 40 שקלים אמא מספרת עוד - 40 שקלים ספרי לי דודה - 40 שקלים גוזלי משנת 1967 - 60 שקלים מצוייר ואזל מסעותיו של סינבד משנת 1969 - 40 שקלים מחניים – פרנץ מולנר -30 שקלים סוד הגן הנעלם – משנת 1973 - 40 שקלים חוויות מהבית – לוין קיפניס - 40 שקלים מצוייר ואזל סיפורים לילדים – יאנוש קורצ'אק - 40 שקלים סבתא היידי - 50 שקלים נדיר שמלת השבת של חנה'לה - 5 שקלים 8 דודנים – לואיזה מיי אלקוט - 50 שקלים מצוייר ונדיר נשים קטנות מהדורה ראשונה - 80 שקלים הרוזן ממונטה קריסטו - 60 שקלים האסופית מהדורה ראשונה - 70 שקלים אן מאבונלי - 60 שקלים אן מהעמק הירוק - 50 שקלים בית החלומות של אן - 50 שקלים אן שרלי 1985 - 40 שקלים בן חור הוצאת עמיחי - 40 שקלים ג'ין אייר מהדורה ראשונה - 120 שקלים נדיר ביותר ואזל נודדי הלילה - זהרירה חריפאי - 30 שקלים בית הבובות - קצטניק - 30 שקלים מבחר הרומן הצרפתיי - 50 שקלים לרקוד בירח מלא - ק' ס' מקינון - 40 שקלים קטינא - אלפונס דודה - 50 שקלים נדיר שבולי פז - 60 שקלים אזל מהשוק ונדיר נרות דולקים - בלה שגאל - 40 שקלים גופך - דוקטור נילס לאורסן - 30 שקלים התינוק והילד - 30 שקלים היריון ולידה - 30 שקלים זורבה היווני מהדורה ראשונה - 70 שקלים אבא ארך רגליים משנת 1960 - הספר לא במצב טוב אבל מצוייר ונדיר 60 שקלים עצמאות ישראל תולדות המדינה -ע.דני - 20 שקלים קים - קיפלינג מהדורה ראשונה - 50 שקלים פרח לב הזהב - רפאל ספורטה הוצאת עמיחי - 60 שקלים מצוייר ואזל מהשוק אוצר המדע לילד - עולם הטכניקה הוצאת מ.מזרחי - 45 שקלים אוצר המדע לילד - עמי העולם אירופה ואסיה אוצר המדע לילד - אפריקה אמריקה ואוקיאנה אוצר המדע לילד - מאורעות גדולים בעולם בעת החדשה אוצר המדע לילד - מאורעות גדולים בעולם עד סוף ימי הביניים אוצר המדע לילד - עולם ומלואו אוצר המדע לילד - עולם בעלי החיים אוצר המדע לילד - עולם הצומח אוצר המדע לילד - עולם ההמצאות במידה ותרכש כל הסידרה אזיי ניתן יהיה לדבר על המחיר... אשת נכסים - ברברה ט.ברדפורד - 25 שקלים ירושלים לנצח - אלי לנדאו - 20 שקלים שלושת המוסקטרים - דיומא משנת 1971 - 70 שקלים נדיר ומצוייר סירנו דה ברז'אק - משנת 1965 - 70 שקלים אזל ** במידה ונרכשים כמה ספרים כמובן שמוכנה לבוא לקראת, ואם אי אלו מהמחירים מעט גבוהים הסיבה העקרית היא שחלקם אזלו מהשוק וגם אני שילמתי עליהם יותר. השתדלתי להיות מאוד מאוד הוגנת ועימכם הסליחה. גל

חול1

New member
זה ריב??...בסך הכל חידוד של נקודות

השקפה שונות. אצלי ריב זה משהו אחר לגמרי..ותודה שהתאמצת ונתת מחירים. שבת שלום.

Rivendell

New member
../images/Emo51.gif. אין צורך לריב, אבל באופן

כללי, עדיף בהחלט לפרסם מחירים. זה מקל על הקונה.

גל ים..

New member
תודה רבה ובאמת מתנצלת אם גרמתי בלגן

שבת שלום לכולכם.. ותודה למי שהגיב במסרים .. גל

kkarinn

New member
נצל"ש - ספרים שלי למכירה ../images/Emo63.gif

the christmas books charles dickens כחדש 15
צבע הכשף טרי פראצ'ט כחדש 25
java 2 למפתחי אתרים באינטרנט פיני כהן כחדש 50
c++ הדרך הקלה ללימוד השפה קריס ג'מסה כחדש 50
הנבואה השמיימית ג'יימס רדפילד טוב 35
התובנה העשירית ג'יימס רדפילד טוב 35
חצוצרה בואדי סמי מיכאל כחדש 30
לליה מרינה גרוסלרנר כחדש 30
הנוסע השמיני 4 א.ס קריספין וקת'לין או'מלי כחדש 30
dreamcatcher stephen king בינוני 25
one door away from heaven dean koonz כחדש 25
clear and present danger tom clancy בינוני 20
משקפי שמש כסופים ברוס סטרלינג כחדש 25
גיאומטריה של המישור בני גורן בינוני 20
סימני אהבה - טלה ג'וליה ודארק פארקר כחדש 20
זה היה סודי ביותר יוסף ארגמן כחדש 35
טריוויה ישראל - ספר הטריוויה השלם של המדינה דנה ויגלר, אליהו זערור כחד 25
andromeda strain Michael Crichton טוב 25
עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן רוברט ג'ורדן כחדש 40
עשרה כושים קטנים אגאטה כריסטי כחדש 15
פלונטרים של אהבה לורי היימן גורדון כחדש 25
חוקי החיים של מרפי ענבר צילביץ, אליהו זערור כחדש 25
המשטר הדמוקרטי בישראל משה ליפשיץ טוב 40
הכנה לבחינות הבגרות בתנ"ך חולדה רז כחדש 25
תולדות עם ישראל בדורות האחרונים, התנועה הלאומית א' משה ליפשיץ בינוני 20
ידיעת העם והמדינה ד"ר גיורא פלאי כחדש 15
הכנה לבחינות בגרות, תולדות עם ישראל, תולדות התנועה הציונית אמנון רז כחדש 20
עולם במבוך, פרקים בתולדות המאה ה-20 דוד שחר טוב 30
משטר מדינת ישראל דוד שחר כחדש 35
בגרות באזרחות - המשטר במדינת ישראל, הערבים אזרחי ישראל יורם פרי כחדש 25
הולכים לכושר תוך 90 יום-הליכה ספורטיבית במעקב יומי מרק פנטון, סת' באואר כחדש 30
טורבו פסקל - תכנות מבני למתחילים ומתקדמים כולל גרסאות 5.5 ו- 6.0 פרופ' אבא אנגלברג כחדש 30
מבחני בגרות במתמטיקה - 4 יח"ל בני גורן טוב 25
גיאומטריה אנליטית (4 ו-5 יח"ל) חיים אבירי כחדש 20
אפשר גם לשלוח מייל: [email protected]

snail in black

New member
מעוניין

עשרה כושים קטנים אגאטה כריסטי חצוצרה בואדי סמי מיכאל מעוניין בשני הספרים האלה.. אנא צרי אמי קשר [email protected] פיני

למעלה