למכירה ספרי "עם עובד"

למכירה ספרי "עם עובד"

כל ספר 25 ש"ח זמן אלול - דב אלבוים החים בקבק - סטראטיס מיריביליס עיירת הגבול - שן צונג-ון פרנסואה העזובי - ז'ורז' סאנד צפע בידי - ארוה באזן בלי כוכב - יהודה בורלא בית קרנובסקי - י"י זינגר אורלין - לואי אראגון הירח הירוק בוואדי - דודו בוסי צפע בידי - ארוה באזן החתונות שלנו - דורית רביניאן סיפורה של דודה - פטריק וייט לביאה קטנה - יוסף שקבורצקי משחק כפול - מיכאל ברק (בר זוהר) אשה בת שלושים - בלזק כל ספר 20 ש"ח כפפות - דן צלקה הנני, אבי - פרידריך טורברג החקירה - חיים גורי על אהבה ושדים אחרים - גבריאל גרסיה מארקס - 45 ש"ח סתיו של פטריארך - ג. ג. מארקס - 45 ש"ח בביתו במדבר - מאיר שלו - 35 ש"ח עשיו - מאיר שלו - 35 ש"ח העור והכותונת - אהרון אפלפלד - 35 ש"ח 1984 - ג'ורג' אורוול - 45 ש"ח כל הספרים במצב של חדשים לגמרי !

Rivendell

New member
אפשר להעיר הערה?

הספרים שלמטה (מארקס ואורוול בעיקר) - מאוד יקרים בשביל יד שנייה. אפשר בדיונון ובחנויות אחרות להשיג אותם במחיר דיי דומה, בעיקר כשיש הנחות למיניהן, ובחנויות יד שנייה (למשל אצל איתמר) ראיתי אותם גם ב 20 ש"ח.

אפשר להעיר הערה...

אם ראית את הספרים הנ"ל במחיר זול יותר אני מציעה לך פשוט לקנות אותם... אין לי עם זה בעיה

Rivendell

New member
חשבתי שאת רוצה למכור אותם

והצעתי לך הצעת ייעול. לי בכל מקרה אין שום כוונה לקנות את הספרים האלה, רק ניסיתי לעזור לך.

למעלה