למכירה תמונה חתומה עיי כל הקאסט|אקש

סנגי

New member
למכירה תמונה חתומה עיי כל הקאסט|אקש

שלום ברשותי תמונה בגודל A4 צבעונית בה מופיעים כל שחקני TNG תמונה חדה יפה על רקע כחול כוללת 7 משחקני הסדרה. כולל פטריק סטיוארט והשאר החתימות אוטנטיות אמיתיות אינה זיוף לא העתק צילום אורגינל ברשותי גם שובר שמעיד שהחתימות אורגינליות ומהימנות. אני אישית רציתי לתת זו למתנה לחבר חובב קיצוני את הסדרה. אך רק בשביל הניסיון כמה תמונה כזו שווה וכמה הייתם מוכנים לשלם תמורתה? צילום נדיר ושמור

אני אמנם לא מחסידי המרצ'נדייז...

אבל ייתכן שהייתי משלמת סכום של 100 ש"ח. מצד שני, אם תיסע לחו"ל לכל מיני כנסים של טרקים פסיכיים - אולי תשיג סכום משולש, ובדולרים. יש לנו אספן מרצ'נדייז יותר סביר ממני בפורום הזה שמוכן לענות?...

papal

New member
בעבור תמונה כזו תוכל לקבל

בארה"ב באיזור של 250-400 דולר. (בדוק מפורומים שבהם שאלתי). פה בארץ לדעתי הכי הרבה שיסכימו לתת לך זה 250 ש"ח .

סנגי

New member
תודה ראיתי באיביי 700$

את אותה תמונה באיביי בגודל A4 ראיתי שמוכרים 700$ תמונה אחרת 600$ כנראה יש משוגעים שמוכנים לשלם סכום כזה. אך 250 שח בישראל זה ממש בזיון נצלני עבור תמונה כזו. אני בכול מיקרה ייתן אותה מתנה.

papal

New member
בחו"ל יש פשוט יותר משוגעים

כאן בארץ לא פאנטים עד כדי כך, אחרי הכל אמנם מדובר בחתימות- אבל לא חתימות שניתנו לך באופן אישי, אז זה פחות כיף.... אני אישית גאה בספר, שאליו נוספה הקדשה מלאונרד נימוי אותה הוא רשם לי במהלך ביקורו בארץ. בירור קצר העלה שאת הספר החביב הזה אני יכול למכור ב 350$ באי ביי אז? אחלה מתנה לקבל- זה בטוח!

AKIRA972

New member
בארה"ב יש להם יותר כסף להוציא

ולא בגלל שכל כך טוב שם אלא בגלל שכל כך קשה כאן. טרקיות לא נמדדת בכמות הכסף שמוציאים.

sysiphus

New member
אכן יש להם יותר כסף להוציא

אכן יש להם יותר כסף להוציא, אבל בעיקר כפועל יוצא לכך ששכבת הגיל המרכזית של החובבים היא שונה, ויותר נוטה לכיוון המעל 30, ואפילו 40-50 ומעלה. לאנשים בגיל הזה יש חיים יותר מבוססים ותחביבים יותר יקרים, או יכולת כלכלית להוציא על התחביבים שלהם יותר כסף, במרבית המקרים. הם ישנים במלון כשהם נוסעים לכנס, לא אצל חברים, לא באכסניה ולא על הרצפה...
המלון הוא חלק מהדיל של הכנס, וזה חלק מהחוויה וחלק מהעסק בהגדרה... דוגמא אחת מיני רבות.

AKIRA972

New member
אמת - רוב הטרקים שראיתי בלאס וואגס

היו מעל 35-40 אולי אפילו יותר - די מפחיד לחשוב שאנו האחרונים מדורנו. בכל מקרה טרקי בארץ יתקשה להוציא כמקבילו האמריקאי. קשה לי להאמין שהטרקים בארץ, אלה בני ה-40 יוציאו כמו טרקים בני 40 בארה"ב. אחרי הכל זה רק "תחביב"...

newKiticat

New member
איכות החיים שם גבוהה יותר

ועלות המחייה- אף היא גבוהה יותר. כלומר, הם רגילים להוציא 100 דולר איפה שאנחנו מתקשים להוציא 100 שקל....

אם ראית באיביי... ../images/Emo130.gif

אני חושבת שזו תשובה מוסמכת יותר מדעותינו הצנועות. (כנראה שזה חבר מאוד טוב, אם אתה רוצה לתת לו מתנה בשווי מאות דולרים...
)

אנרגי100w

New member
כן חבר טוב../images/Emo72.gif

זה חבר טוב אנחנו כבר לא ילדים אחד הדברים שאני מתחבר עליו זה נושא מדע הבדיוני של שנינו מאלו שאתה מגיע לדירה הבורגנית שלהם בתל אביב לאחר שחזרו ביום עבודה בהייטק החברה לוקחת את החתול לחדר השינה כי שונאת מדע בדיוני ושנינו פשוט רואים בטלסטאר גלקטיקה בזמנו זה היה סדרת מסע בין כוכבים. החבר זה שמקבל את התמונה היה מהתלמידים המצטיינים משכיל "חנון כזה" ואני מאלו שממש לא מזהים שהם חולים על סדרות מדע בדיוני. האומנם יש לי תמונה חתומה אבל האוצר הגדול שלי זה שני ספרים מהדורה ראשונה של אדון החצר המופתי של הסופר זל אגולף טריסטן. ואותם לא נותן לאיש בשום הון שבעולם גם הם רצים ב 700$ וימשיכו לטפס . למה נשים בדכ לא אוהבות מדע בדיוני? תמיד רציתי בנות זוג שאפשר לדבר איתן על מסע בין כוכבים במקום זה קבלתי תמעצבנות שמעדיפות סינמטק או למלאות תשבצים מלאישה
אז אם יש פה רווקות אני מציע את עצמי למכרז .

באמת שאלה טובה.

אני לא יודעת. אולי צריך לארגן ערב פנויים/פנויות באייקון?...

אנרגי100w

New member
בואי נארגן ערב כזה מוכן למיזם../images/Emo23.gif

זה יכול להיות מעניין מפגש כזה מבחינה רעיון רק איך מגיעים כמותית לאנשים רווקים רווקות שמעוניינים בערב כזה.? אני אישית חושב שזה דבר מבורך תרצי עזרה ארגונית פני דרך תכתובת מסרים על מנת ליזום זאת.

PILPIL

New member
זה לא ככה כבר שנים

ונראה לי שעולמות יהיה בית הרבה יותר מתאים לאירוע כזה

Y. Welis

New member
מה הסיבה? באחד הפתילים הישנים

ב'אורט' שאלתי את השאלה הזו, והתשובה שענתה מנהלת הפורום דאז (הדס) היתה שכאשר היא היתה צעירה, הספרנית בספריה אמרה לה 'מד"ב זה לא לבנות'. זהו.

למעלה