למכירה.....

ygantman

New member
למכירה..... ../images/Emo39.gif

מוכרת ספר "THE WHITE DRAGON" במצב ביהוהי ו את הספר השני של "CRISIS ON DOONA" במצב טוב של Ann McCaffry , מישהוא מעוננין? ואים כבר כמה הספרים הזה עולים בערך? שאני ידע כמה לבקש. תודה חג שמח!

Tomji

New member
דרך אגב, "הגלקסיה" מעודכנת

הי עידכנתי את האתר, הוספתי דיווחי חדשות, חדשות על ה"אנטרפרייז", ועוד כמה דברים קטנים... שנה טובה!!! חג שמח, תומג´י

ygantman

New member
אנגלית ו זה....... ../images/Emo39.gif

וזה קצת לא נחמד לדחוף הודעות שלא קשורות לעינין (אפרופו מה ה כתובת ל גלקסיה?
)

Tomji

New member
את צודקת... פשוט לא רציתי

לפתוח פתיל חדש רק בשביל ההודעה הקטנה...
http://www.netspell.com/galaxy - את חובבת מק´אפרי, נכון? אולי את יודעת איפה אני יכולה להשיג את "מעוף הדרקון" המקורי בעברית? לשאלתך - ספר חדש באנגלית בחנויות הספרים עולה ע"פ העובי שלו, אם מדובר בספר קטן כריכה רכה (Pocket Book) בדר"כ 40-50 ש"ח. אם הספר הוא יד שניה - תלוי במצב שלו, בדר"כ לא יותר מ25 ש"ח. אבל שוב- תלוי בעובי, במצב וכדומה. במקרה של הספרים שהצעת - גם ב"נדירות" שלהם. בכל אופן - אני ממליצה לך להגיע לאייקון ולהציע אותו למכירה בדוכן יד-שניה, זה מאד נוח.

ygantman

New member
תנסה בסיפריה במוצקין.....

זה בטח לא עצה הכי שימושית אבל זה המקום היחיד שראיתי בכלל את הספר בנימצא. מה בדבר הספר TO RIDE PEGASUS? הראשון מבן השלושה. הוא נחשב נדיר? איזה ספרים יש לך? מעונין להחליף?

fin

New member
מעוף הדרקון

את מעוף הדרקון בעברית ראיתי לפני מספר חודשים ב-"תגה" בתחנה מרכזית הישנה בתל אביב. הם מוכרים אותו ב-300 שקל.

fin

New member
רוצה לקנות

אני מעוניין בספר "THE WHITE DRAGON".

ygantman

New member
כשו רק השאלה כמה.... ../images/Emo39.gif

הספר הזה מעורך. יש מישהוא שמתמצה במחירי ספרים משומשים באנגלית? איזה ספרים של McCaffry נחשבים נדירים ואיזה סתם?(לא שיש לה ספרים שהם סתם...)

firefist

New member
מה שבאמת הייתי רוצה לדעת

זה אילו ספרים נדירים של מד"ב קיימים בעברית, כי: א. זה מעניין לדעת כמה מתוכם קראתי (וכמה אני צריך עוד לקרוא :)). ומה שאולי אפילו יותר מעניין זה: ב. כמה מתוכם יש לי בבית (אם בכלל), אולי יתגלה פה פוטנציאל רווחי

ברנן

New member
יש כל מיני רשימות

לארז בפורום של אורט יש רשימה די עדכנית יש גם מישהי שעשתה עבודת תזה על מד"ב ויש לה קובץ אקסל עם כל הספרים שיצאו בעברית אבל אני חושב שהיא כבר לא מעודכנת שמה פרח לי מהראש- אולי בוג´י זוכרת

Boojie

New member
ענבל שגיב.

הבעייה גם עם רשימת ארז וגם עם רשימת ענבל היא ששתיהן לא כוללות את ההגדרה האם ספר נדיר או לא. ההגדרה של ספר "נדיר" היא קצת בעייתית. בעקרון יש ספרים שקשה מאד להשיג אותם, ובדרך כלל מוצאים אותם במחירים מופקעים לחלוטין. כמובן, מי שמתעקש בסוף יצליח למצוא אותם במחירים סבירים בהחלט (עד 40 ש"ח, בדרך כלל). רק שזה דורש זמן ומאמץ. בנוסף לזה, כדי שספר יהיה שווה באמת, לא מספיק שהוא יהיה נדיר, הוא צריך גם להיות מבוקש.

למעלה