למכירה PS-2 + גוק לקריאת צרובים

דרור א

New member
למכירה PS-2 + גוק לקריאת צרובים

+ הרבה תוספות : PS-2 עם גוק פנימי לקריאת צרובים, כולל 2 גויסטיקים , אחד רוטט ואחד רגיל, כולל כרטיס לצפיה בסרטי DVD מכול האזורים - DVD Region X , כולל כרטיס זיכרון 8 מגה ועשרות משחקים חדשים ( כולל GTA 3 ) במחיר פיגוז של 1899 שקל (לא ניתן למיקוח , אל תבזבזו את הזמן שלי, לרצינים בלבד , תעשו חשבון לבד כמה שווה החבילה הזו ורק אז תתקשרו). לסגירת עיסקה , צלצלו 08-9354917 רמז דק למתקשים בחשבון: מכשיר - 1700 שקל. הסבה + כרטיס DVD REGION X - כ 700 שקל. כרטיס זיכרון כ 250 שקל. גויסטיק נוסף (לא רוטט ) כ 100 שקל. עשרות משחקים ( כ 50 - 100 שקל למשחק) 700 שקל . סה"כ ... 3450 שקל כמו כלום. דרור.

mr-s

New member
מעניין למה אתה מוכר כל כך מהר

למה אתה מוכר? קנית אותו לפני חודש רק לא?? כבר נמאס?? הפס2 לא משהו הא??

metal_slug

New member
גם אני מכרתי את שלי...

כל ההשקעה תלך לרכישה העתידית של האיקס בוקס :)

mr-s

New member
עו משהו קטן

החישוב צריך להיות כך פס2 1500 שקל הסבה + כרטיס די וי די 350 שקל כרטיס זיכרון 160 שקל גויסטק לא מקורי 50 שקל עשרות משחקים צרוביים!!! 25 שקל (דיסק ריק עולה בסביבות 1.5 שקל) סה"כ 2085 לפס2 ללא אחריות שלך תדע מה עשית לו

דרור א

New member
כול כך ישראלי טיפוסי....

כשתמיצא אחד כזה ב מחיר שנקבת , תביא לי 2 , בעצם 10
. דרור.

Deadpool

New member
הערונת קטנטונת..

המחיר שהוא מוכר , דיי שווה , הדבר השני שלא ממש שווה להשקיע במכשיר עם NEO 2 ועדיף לחכות ל-NEO 4 כנראה זאת הסיבה שהוא ממהר למכור..

*amir

New member
כנראה שלא השקעת מחשבה ב"הערונת" שלך ../images/Emo70.gif

מה הקשר בין הסבה שבוצעה בניאו 2.2 להסבה העתידית(שדרך אגב תהיה רלוונטית רק בעוד חודשיים מהיום)???? לפי מה שאתה טוען,אז ביצוע הסבה ע:י ניאו 2.2 "חוסמת" הסבה של ניאו 4??? שטויות במיץ!!! תמיד ניתן להסיר את ההסבה הקודמת ולהתקין הסבה חדשנית יותר!. זאת אומרת שאין שום קשר בין מכירת המכשיר לסוג ההסבה שבו!. ורק לידיעתך,מר בחואר,שתי נקודות: -דרור מוכר את ה-ps2 שלו מהסיבה שהוא מאד התאכזב מביצועיו בפועל(איכות התמונה,גרפיקה וכו´)-שבתחילה הוא ציפה להרבה יותר ממכשיר מסוג זה. -אל "תתענגו" על הסבה הניאו 4. מחירה המשוער ,כולל התקנה יגרד את ה-850-900 ש"ח(לפחות בחודשים הראשונים לאחר יציאתה לשוק). אמיר

למעלה