למכירה, ICQ במצב מצוין, אוטומטי יד ראשונה בצבע ירוק (ניתן להמיר לאדום), כולל מזגן.
D dors New member 23/7/03 #1 למכירה, ICQ במצב מצוין, אוטומטי יד ראשונה בצבע ירוק (ניתן להמיר לאדום), כולל מזגן.
R roee New member 23/7/03 #2 למכירה מתכנת WEB במצב מעופש עם ריח של מקלדת. כולל הגה רוטט, עכבר אופטי אורגינל ומשקפי קריאה. בונוס ל20 המזמינים הראשונים: * רגעים קלים של אי שפיות * 2 הבחורות האחרונות שהוא הייה איתן * ארטיק מלון.
למכירה מתכנת WEB במצב מעופש עם ריח של מקלדת. כולל הגה רוטט, עכבר אופטי אורגינל ומשקפי קריאה. בונוס ל20 המזמינים הראשונים: * רגעים קלים של אי שפיות * 2 הבחורות האחרונות שהוא הייה איתן * ארטיק מלון.
E [eLad] New member 23/7/03 #3 אפשר רק את הארטיק מלון, בנפרד? _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #4 לניק שלי יש פיצולישיות משפטים הזויים אליי במסרים. הקרדיט מובטח
אפשר רק את הארטיק מלון, בנפרד? _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #4 לניק שלי יש פיצולישיות משפטים הזויים אליי במסרים. הקרדיט מובטח
R roee New member 23/7/03 #6 מישהו פה זוכר שפעם אם היית מוצא על המקל של הארטיק את הסמל של שטראוס היית מקבל ארטיק חינם?
R roee New member 23/7/03 #8 הייתי מת על זה. כמה ארטיקים הייתי אוכל. הייתי שליח במכולת של השכונה, וכל יום הייתי זולל איזה 5 ארטיקים.
הייתי מת על זה. כמה ארטיקים הייתי אוכל. הייתי שליח במכולת של השכונה, וכל יום הייתי זולל איזה 5 ארטיקים.
E [eLad] New member 23/7/03 #9 צעירים מדיי../images/Emo35.gif הלוווו גמאני זוכר _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #10 גמני בחרתי בחוצפאי לשלטון. ותראו איפה אני היום אספו את כולן ואולי תזכו בפרס הגדול
צעירים מדיי../images/Emo35.gif הלוווו גמאני זוכר _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #10 גמני בחרתי בחוצפאי לשלטון. ותראו איפה אני היום אספו את כולן ואולי תזכו בפרס הגדול
E [eLad] New member 24/7/03 #15 כן.. 4 פעמים בכיתה ג' _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #10 גמני בחרתי בחוצפאי לשלטון. ותראו איפה אני היום משפטים הזויים אליי במסרים. הקרדיט מובטח
כן.. 4 פעמים בכיתה ג' _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #10 גמני בחרתי בחוצפאי לשלטון. ותראו איפה אני היום משפטים הזויים אליי במסרים. הקרדיט מובטח